tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post2125580600021416284..comments2024-02-13T21:36:24.037+01:00Comments on Plat du jour: UNE COMPÉTITION ET UN ANNIVERSAIRE DE 1 AN || EN KONKURRENCE OG EN 1-ÅRS FØDSELSDAGJOSE ET CHRIShttp://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comBlogger80125tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-85083936343353282402012-05-22T22:39:48.424+02:002012-05-22T22:39:48.424+02:00Den søde lakrids er til mig, den salte til min man...Den søde lakrids er til mig, den salte til min mand og børnene skal have lakridsis på vores nye ismaskine. Vores fælles sommergave!Anne Jørgensenhttps://www.blogger.com/profile/14630778089367855671noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-58550018102394897762012-05-22T21:29:48.224+02:002012-05-22T21:29:48.224+02:00Personligt har jeg aldrig rigtig brudt mig enormt ...Personligt har jeg aldrig rigtig brudt mig enormt meget om lakrids, men de par gange jeg har smagt noget rigtig kvalitetslakrids har det faktisk været okay. Min kæreste er derimod helt tosset med lakrids og vi har begge kigget på en opskrift på lakrids panna cotta med pasionsfrugtpuré, som ser hel vildt lækker ud! Min kæreste kunne også rigtig godt tænke sig at prøve at lave lakridsmacarons, da hun har lidt af et macaron-flip for tiden.<br /><br />De søde og de salte lakridser skal selvfølgelig nydes som en lille luksussnack (om ikke andet skal min kæreste - men jeg skal da nok også lige prøve en enkelt eller to).<br /><br />Venlig hilsen<br />Martin<br />Rigeligtsmør.dkMartin Villumsenhttps://www.blogger.com/profile/06847599564081450339noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-59155282179778147742012-05-22T19:25:41.055+02:002012-05-22T19:25:41.055+02:00Tillykke med fødselsdagen. Jeg er helt vildt med b...Tillykke med fødselsdagen. Jeg er helt vildt med bloggen og især de fede billeder i får taget :D<br /><br />Jeg ville bruge pulveret til nogle super lækre småkager, dejen kan fryses så man altid har lidt lækkert til gæsterne. Derudover kunne det være lækkert at lave en varm kakao med et twist af lakrids :D<br /><br />Solskinshilsner Hannah MartinsenHannah Martinsenhttps://www.blogger.com/profile/07260302034606905605noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-7972485451297952462012-05-21T10:11:02.639+02:002012-05-21T10:11:02.639+02:00Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag :)
H...Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag :)<br /><br />Hvis jeg skulle gå hen og vinde vil jeg helt sikkert bruge lakridspulveret til den lakridsis i har en opskrift på. Jeg har længe haft et godt øje til den, men har desværre ikke fået lavet den endnu.<br /><br />Lakridseren vil blive indtaget på terassen i det gode solskinds vejr :)<br /><br />Mvh. Katja LindegaardKatjahttps://www.blogger.com/profile/07206025857997071372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-25529478667291222352012-05-20T17:41:42.332+02:002012-05-20T17:41:42.332+02:00Tillykke piger!! :D
Skal da helt sikkert finde jer...Tillykke piger!! :D<br />Skal da helt sikkert finde jeres pulver og lakridser! :D<br />Vil bruge dem til at spise dem med min søster, for hende og jeg, elsker sådan nogle lækre lakridser!<br />Kys Bella :D<br /><br />// bellakeller.blogspot.comBellahttps://www.blogger.com/profile/05837295480928967392noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-54149582014279186432012-05-20T01:35:59.015+02:002012-05-20T01:35:59.015+02:00Tillykke med årsdagen!
Hvis jeg vinder vil jeg hel...Tillykke med årsdagen!<br />Hvis jeg vinder vil jeg helt sikkert prøve at jeres karameller igen! Eller måske en lakrids creme-brulée - det har jeg længe haft lyst til. De andre lakridser vil jeg nyde sammen med min søde roommate - vi er begge lakrids- og Plat du Jour-elskere.<br />Mange varme hilsner,<br />Annemette Isager AhlAnnemettehttps://www.blogger.com/profile/18213202925393941623noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-23980582354030544722012-05-18T13:29:07.692+02:002012-05-18T13:29:07.692+02:00Jeg ææælsker lakrids! Jeg vil bruge lakridspulvere...Jeg ææælsker lakrids! Jeg vil bruge lakridspulveret til mit yndlings mellemmåltid: æbler skåret i både, drysset med lakridspulver. De glutenfrie lakridser vil jeg nyde med god samvittighed netop fordi de er glutenfrie! :)<br /><br />Mvh<br />Henriette Krøll ClausenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-48797956271607800182012-05-18T09:00:31.916+02:002012-05-18T09:00:31.916+02:00I er skønne tøser - Stort tillykke med dagen og su...I er skønne tøser - Stort tillykke med dagen og succesen!!<br /><br />Elsker lakrids - vil fluks blive spist.<br />Lakridspulvret bliver flittigt brugt herhjemme, til mad, kager og is. <br />Har du aldrig prøvet dette mærke kunne være spændende at prøve noget nyt...Vinniehttps://www.blogger.com/profile/10167172603090078247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-57328148861920473352012-05-18T00:20:31.257+02:002012-05-18T00:20:31.257+02:00Anne Groth Andersen
Tillykke med fødselsdagen!
Jeg...Anne Groth Andersen<br />Tillykke med fødselsdagen!<br />Jeg ville bruge lakridspulveret i nogle skønne marengs eller en laber lakrids-fragalite. Selve lakridserne kunne jeg nok ikke lade være med at spise au natural, men hvis jeg kunne gemme nogle stykker, ville jeg eksperimentere med både salte og søde lakridser i nogle cookies fyldt med nødder - lakrids og nødder er nemlig gode venner.<br />Tak for en rigtig fantastisk blog!<br /><br />Anneanne groth andersenhttps://www.blogger.com/profile/11243577852606339584noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-76349010288630040632012-05-17T21:46:40.181+02:002012-05-17T21:46:40.181+02:00Alberte Treiner
Atreiner@live.dk
Jeg ville da he...Alberte Treiner<br />Atreiner@live.dk <br /><br />Jeg ville da helt sikkert spise dem sammen med mine søde veninder, eller min dejlige familie. Og tillykke med fødselsdagen! Jeres blog er altså Amazing!<br /><br />Love from AlberteAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00056686988985908771noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-68574000219397442712012-05-17T12:17:25.730+02:002012-05-17T12:17:25.730+02:00Hej tøser, og tillykke med fødselsdagen!
Jeg ville...Hej tøser, og tillykke med fødselsdagen!<br />Jeg ville spise lakridserne sammen med min søde far, som (næsten) er en lige så stor lakridselsker som jeg. Lakridsrodspulveret ville jeg prøve at bruge som krydderi til hvid fisk; måske ville det endda blive brugt som rød tråd i den tre retters menu, jeg skal servere til min 16 års fødselsdag i næste måned, hmm! Jeg tænker noget med anis/lakridsbrød med valnødder til forret sammen med lidt god ost, fisk og kylling krydret med lakrids serveret med rodfrugtfritter og hjemmelavet remo, bare fordi jeg elsker det, og så lakridscookies til dessert.. Åh, min mund løber helt i vand! Nå, det var et sidespring ;-)<br /><br />oxox og god miniferie!<br />Maja SchouMAJAhttps://www.blogger.com/profile/11232691544550001979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-8105217839536132182012-05-16T22:41:07.036+02:002012-05-16T22:41:07.036+02:00Hej tøser,
Som den store lakridselsker jeg nu eng...Hej tøser,<br /><br />Som den store lakridselsker jeg nu engang er, ville jeg ikke kunne holde mig fra at spise lakridsen lige præcis som den er. Så skulle jeg i hvert fald tages stramt i ørerne og have besked på hvad jeg så skulle stille op med det.<br /><br />Hvad angår lakridspulveret ville jeg helt klart lave spændende eksperimenter med det. Dog er jeg ikke den mest kreative i et køkken, så jeg tror helt klart bedste bud ville være at bede jer om gode og lækre råd, samt kigge tidligere opskrifter igennem der indeholder lakridspulver.<br /><br />Super lækker konkurrence og tillykke med Året Der Gik. Det er da en genial idé at lave sådan en lille "gennemgang" af jeres tid som bloggere.<br />:)<br /><br />ChristinaChristinahttps://www.blogger.com/profile/12447238408882448595noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-82988684956329986382012-05-16T20:43:26.045+02:002012-05-16T20:43:26.045+02:00Hej Piger..Ja det ville være sjovt at se - et Året...Hej Piger..Ja det ville være sjovt at se - et Året der gik. Jeg så jer i Aftenshowet og synes I var cool. Jeg var selv i Aftenshowet i efteråret med min personlige blog, som jeg brugte strategisk i min jobsøgningsproces og fik et godt job. Se med her www.serviceogsalg.blogspot.com <br />Mht lakridsen - jeg vil spise den selv. Sætte mig i stolen, med min computer, mens jeg nyder at skrive endnu et blogindlæg og nyder god lakrids! jeg deler min fif og ideer på bloggen, men aldrig min lakrids !Ha´ en fridag imorgen allesammen..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14690938512108184719noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-26478802181286790852012-05-16T16:37:41.224+02:002012-05-16T16:37:41.224+02:00Det er skøn blog piger! Den giver mig masser inspi...Det er skøn blog piger! Den giver mig masser inspiration til lækker mad - god ide at lave et 'Året der gik' :) <br /><br />Er pt. i gang med at læse op til eksamen og har aftalt at lave en quizaften med middag og spørgsmål til sociologi (læser Statskundskab), med nogle søde mennesker fra mit hold. I tilfælde af at jeg vandt, ville jeg lave havregrynskuglerne med hvid chokolade og lakrids og så medbringe dem til denne quizaften - er sikker på det ville gøre eksamensterpningen lidt hyggeligere og lækrere :)<br /><br />KH.<br />Maria Dalseg ReithMaria Reithhttps://www.blogger.com/profile/14800367272342249480noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-49543151134641831912012-05-15T20:23:03.078+02:002012-05-15T20:23:03.078+02:00Elsker jeres blog, og det ville være virkelig fedt...Elsker jeres blog, og det ville være virkelig fedt hvis i lavede et 'året der gik' :D hvis jeg vandt ville jeg give lakridserne til min far, fordi han elsker lakridser! :-) <br />- Mathilde AndersenMathilde(:https://www.blogger.com/profile/02911225097465080458noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-80211318053744934082012-05-15T20:16:47.794+02:002012-05-15T20:16:47.794+02:00Creme brulé med lakrids pulver - mums!
Maja Kriste...Creme brulé med lakrids pulver - mums!<br />Maja KristensenMaja Christinehttps://www.blogger.com/profile/06791806654642794919noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-34429048322081715482012-05-15T18:32:29.850+02:002012-05-15T18:32:29.850+02:00Jeg synes også helt klart at i skal lave en "...Jeg synes også helt klart at i skal lave en "året der gik"-agtig ting, det kunne være fedt!<br />Hvis jeg vandt de der lækre sager, ville jeg helt klart bruge dem til lakridskarameller og lakridsmacarons og så sidder jeg lidt med en idé om nogle cupcakes med lakridsstykker i dejen og så måske noget lakridsicing.<br /><br />Heidi ThomsenHeidiRThttps://www.blogger.com/profile/01965058582042254711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-83780554622908362632012-05-15T15:15:31.153+02:002012-05-15T15:15:31.153+02:00Stort tillykke med fødselsdagen :)
Hvis jeg vandt...Stort tillykke med fødselsdagen :) <br />Hvis jeg vandt vil jeg lave lakrids-panacotta. Min kæreste og jeg har snart været sammen i 2 år, og på vores yndlings-spisested får vi altid lakrids-panacotta til dessert. Så det kunne være en fin måde at fejre vores års dag ved at forsøge at lave den selv. <br /><br />Lakridserne derimod ville jeg dele med familien som alle er helt pjattede med lakrids :)<br /><br />P.s Jeg stemmer ligeledes for et året-der-gik-indlæg med de mest populære indlæg. Det kunne være sjovt at se nogle af jeres inspirende indlæg igen :) <br /><br />/ Liselotte HansenLiselottehttps://www.blogger.com/profile/07860759454447955104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-46370140085908307052012-05-15T11:49:42.084+02:002012-05-15T11:49:42.084+02:00Äh suk, lakrids! Jeg bor i Paris pâ 5. âr og lakri...Äh suk, lakrids! Jeg bor i Paris pâ 5. âr og lakrids er en af ting, der er svaert at finde i Frankrig. Hvis jeg vandt ville jeg nyde lakridserne sammen med min franske kaereste og sâ ville jeg bruge lakridspulveret til at lave en lakrids koldskâl som jeg har set pâ bloggen chocolat.dkStinehttps://www.blogger.com/profile/03973453250068728160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-91784861112135454032012-05-14T22:06:02.795+02:002012-05-14T22:06:02.795+02:00Uh, jeg vil spise og nyde. Jeg er stor lakrids-fan...Uh, jeg vil spise og nyde. Jeg er stor lakrids-fan og kan aldrig få nok. Jeg vil dyppe lakrids i lakridspulveret. Dét er lækkert!<br />Det er så god en blog I har, og jeg nyder at følge med! Tillykke med den kommende første fødselsdag :-)Katrinehttps://www.blogger.com/profile/06193413077993826515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-75079064286855781752012-05-14T20:05:05.065+02:002012-05-14T20:05:05.065+02:00Tillykke med fødselsdagen! Jeg så jeres program i ...Tillykke med fødselsdagen! Jeg så jeres program i Aftenshowet, og jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor gode i er til at lave mad. Jeg er selv 16 år, og har mange hobbys bla. eksperimenteren med mad, men det er sjældent jeg ser nogen, der er så passionerede for noget som jer. Keep going!<br />Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg ville bruge lakridspulveret, og lakridserne til. Jeg glemte uheldigvis at det var mors dag i søndags, så jeg synes at jeg ville overraske hende med at lave noget hun elsker. Jeg har lidt dårlig samvittighed over det, og ville gerne forkæle hende lidt med noget lækkert kvalitetslakrids. Jeg kan lide at være kreativ i køkkenet, så det ville være oplagt at varme nogle lækre mandler i ovnen, hvorefter jeg vende dem i lakridspulver på en lun pande. Og dertil varme nogen saftige halvrede blommer i ovnen, marineret i honning/sirup. Mmmh jeg bliver allerede helt lækkersulten, men det går ikke, det er jo til min mor. Hun er helt vild med mandler, og så gør det ikke noget, at de har sunde gevinster ;) Ååh, jeg kunne lige forestille mig det :)<br />Marie BachMarie Bachhttps://www.blogger.com/profile/15066778007031391507noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-79826407696014308552012-05-14T18:24:23.929+02:002012-05-14T18:24:23.929+02:00Kære piger!
Hvor er det sejt, alt det i har formå...Kære piger! <br />Hvor er det sejt, alt det i har formået på kun et år! <br />Iiih, men jeg vil hjertens gerne være med i konkurrencen.<br /><br />Hvis jeg vandt, ville jeg bruge det til mit eget hjemmebag. Jeg er så vild efter at kaste mig ud i en masse opskrifter fx lakrids creme brule, men lakridspulver er alligevel lidt dyrt. Så det ville være så sejt! Ellers ville jeg bruge det til en masse andet jeg bager. Og jeg ville bruge lakridsposerne til min søster. Hun kom hjem med en del slik fra berlin hele familien skulle spise, men så kom jeg til at spise alt (næsten da) og det er hun lidt mut over. Men så ville jeg give hende poserne!<br />- Klara DolvaKlarahttps://www.blogger.com/profile/12622855445147296200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-65705462658903315082012-05-14T17:37:18.452+02:002012-05-14T17:37:18.452+02:00Kære seje tøser!
STORT tillykke med jeres dejlige ...Kære seje tøser!<br />STORT tillykke med jeres dejlige blog. Den er fyldt med god inspiration og de altid lækre billeder præsenterer på smukkest vis jeres køkkenkreationer. Godt gået!<br />Lakridspulver er blevet mit yndlingskrydderi som man kan bruge til mange ting i både det salte og det søde køkken.<br />Men min favoritmåde at bruge det på er ved at tilsætte det en himmerigsmundfuld af en hindbærskum bestående af mosede hindbær, lidt rørsukker, flødeskum og en anelse græsk yoghurt. Dette smøres på en fragilite-bund i rigelige mængder:-)<br />kh. Mettemetterierhttps://www.blogger.com/profile/10918055246090907547noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-41416839640390735752012-05-14T10:02:03.679+02:002012-05-14T10:02:03.679+02:00Tillykke med fødselsdagen. Det er en fin blog i ha...Tillykke med fødselsdagen. Det er en fin blog i har jer, det giver mig god inspiration. F.eks. er dadel/havregrynskuglerne blevet en favorit.<br /><br />Og bestemt en ting pulveret vil blive brugt til. Ligesom til smoothis. Måske i musli? RAW-is. Og jeg er igang med at udtænke/find sukkerfri-flødebolle opskrift, det skal da også være med lakridsskum! Og til en nøddesnack! Og til rugbrødsstick med mørkchokolade og lakrids. Mmmm!<br /><br />Jeg skriver speciale på sidste vers, og det er ultra fristende at snacke big time alle the time. Og jeg kæmper en brav kamp, for min mave bliver ked af for megen gluten, og med ked af det mave, bliver processen endnu hårdere. Med gode lakridser kan en eller to snildt gøre det for en dag, og uden gluten vil min krop holde sig glad.<br /><br />Fortsæt endelig med jeres gode blog,<br />Mona MunckMonahttps://www.blogger.com/profile/10629093642105340643noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-52071832699653469582012-05-14T09:18:17.504+02:002012-05-14T09:18:17.504+02:00Stort tillykke med 1 års dagen - Selt gårt tøser!!...Stort tillykke med 1 års dagen - Selt gårt tøser!!<br /><br />Fed blok med mange gode ideer, som os helt almindelige dødelig kan være med på. Bliv ved med at holde fast i det koncept - at vi kan lave det hejjem i almindelige husholdninger...<br /><br />Lakrids mmm det elsker jeg!!<br />Og Lakridspulver bliver flittigt brugt! til kager, brød, is og varm chokolade... har dog aldrig stødt på dette mærke - det vil være spændende at prøve...Vinniehttps://www.blogger.com/profile/10167172603090078247noreply@blogger.com