tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post4357672408098633190..comments2024-02-13T21:36:24.037+01:00Comments on Plat du jour: CITRONBAGTE PEBERFRUGTER // POIVRONS CUITS AU FOUR AVEC DU CITRON JOSE ET CHRIShttp://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-46760823476894434722013-01-09T00:47:55.299+01:002013-01-09T00:47:55.299+01:00Man rører asken med lidt olie og smørrer den på, o...Man rører asken med lidt olie og smørrer den på, og det er også lækkert på bagte rodfrugter. På NOMA er hø-aske et af de vigtigste krydderier, da vi ikke har så mange af dem i Norden.:)Johnniehttps://www.blogger.com/profile/12164756878324214379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-18104894496763946352013-01-08T09:25:18.676+01:002013-01-08T09:25:18.676+01:00Man kan også komme grønsagsaske på, så jeg på nett...Man kan også komme grønsagsaske på, så jeg på nettet, f.eks. porreaske, som man laver af de grønne toppe. Den er også fin på kød.:)Johnniehttps://www.blogger.com/profile/12164756878324214379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-29178068164187181192013-01-03T18:03:32.076+01:002013-01-03T18:03:32.076+01:00Nej, de bliver ikke tørre, da man skærer dem næste...Nej, de bliver ikke tørre, da man skærer dem næsten helt igennem på langs, fylder salt på kødet, og så kommer man dem i et stort glas med resten af saltet, og man skal lige presse dem godt sammen først. Der kommer en salt lage ved på den måde, og den kan man ikke bruge, men citronbådene kan man bruge i marinade, salater o.l.. Jeg skal nok skrive om det på min blog.:)Johnniehttps://www.blogger.com/profile/12164756878324214379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-90255743493533433532013-01-03T16:11:44.679+01:002013-01-03T16:11:44.679+01:00Det har du helt ret i! Det er som om smagen blive ...Det har du helt ret i! Det er som om smagen blive fremhævet x100 og især hvis man krydrer dem med noget lækkert, som hvidløg og timian - dødlækkert! <br /><br />Godt Nytår til dig også! ;-) <br /><br />/JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-64800711124254265362013-01-03T16:10:26.789+01:002013-01-03T16:10:26.789+01:00Faktisk har jeg brugt gedeost til lige denne ret, ...Faktisk har jeg brugt gedeost til lige denne ret, men jeg er sikker på at feta også vil klæde den godt, og endnu bedre, fårefeta ;-) <br /><br />/JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-15496169193261406602013-01-03T16:09:47.055+01:002013-01-03T16:09:47.055+01:00Mmmm, det lyder sørme lækkert. Hvad kan man bruge ...Mmmm, det lyder sørme lækkert. Hvad kan man bruge saltede citroner til? Bliver de ikke lidt "tørre" i det, eller er det meningen? ;-) <br /><br />Knus JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-64287995356757491212013-01-01T09:31:52.864+01:002013-01-01T09:31:52.864+01:00Jeg elsker bagt peberfrugt (og tomatoer også) - de...Jeg elsker bagt peberfrugt (og tomatoer også) - det giver grøntsagerne en helt anden, "dyb" smag :) <br />Godt nytår!<br /><br />xxoo, Amelia<br />blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE: weweremeanttosparkleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-3485341041265799862012-12-31T12:34:55.418+01:002012-12-31T12:34:55.418+01:00Du skal også prøve med en fårefeta. Den smager meg...Du skal også prøve med en fårefeta. Den smager meget bedre end almindelig feta.:)Johnniehttps://www.blogger.com/profile/12164756878324214379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-46591543324247113482012-12-30T12:03:31.547+01:002012-12-30T12:03:31.547+01:00Det ser lækkert ud. Jeg skal snart lave saltede ci...Det ser lækkert ud. Jeg skal snart lave saltede citroner, som jeg har opskrift på ALMANAK. Man skærer citronerne næsten helt igennem på langs, og så sørger man for at der kommer salt på frugtkødet, og så kommer man citronerne i et stort glas sammen med salt. De skal trække mindst en månede. De får en dejlig aroma.:)Johnniehttps://www.blogger.com/profile/12164756878324214379noreply@blogger.com