tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post8521031261793649808..comments2024-02-13T21:36:24.037+01:00Comments on Plat du jour: AU REVOIR 2011 - BONJOUR 2012 || FARVEL 2011 - GODDAG 2012JOSE ET CHRIShttp://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-82297994579726845762012-01-04T20:26:48.012+01:002012-01-04T20:26:48.012+01:00Hej Astrid!
Tusind tak for alle de flotte ord, ma...Hej Astrid!<br /><br />Tusind tak for alle de flotte ord, man bliver så utrolig glad! Fedt at du har prøvet opskrifterne af, det er altid sjovt at høre om! Jeg skynder mig forbi. Tak fordi du læser med! :-)<br /><br />Bisous ChrisJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-67266818637460449822012-01-04T19:30:08.985+01:002012-01-04T19:30:08.985+01:00Hej og godt nytår til jer!
Jeg elsker at følge j...Hej og godt nytår til jer! <br /><br />Jeg elsker at følge jeres blog og synes i kommer med fantastiske billeder og skønne opskrifter. Jeg har op til flere gange brugt galette dejen til forskellige slags tærter, og den er altid et hit. Spinat vaflerne er også blevet prøvet af, og det var ingen skuffelse. <br /><br />Jeg har lavet et indlæg på min blog med hvad nytårsmenuen stod på hjemme hos mig. Tjek det ud!<br /><br />Tak for 2011- Astrid <br />http://habbeligaikok.blogspot.com/Astridhttps://www.blogger.com/profile/17488344341762139580noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-52320970620407652772012-01-03T22:23:39.749+01:002012-01-03T22:23:39.749+01:00Tusinde tak Camilla, og i lige måde!!
Vi glæder o...Tusinde tak Camilla, og i lige måde!!<br /><br />Vi glæder os til at se hvilke flotte kager du byder på i 2012! :)<br /><br />Bisous JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-88203406445818361312012-01-03T22:06:31.113+01:002012-01-03T22:06:31.113+01:00Hej Piger
Rigtig godt nytår til jer. Glæder mig t...Hej Piger<br /><br />Rigtig godt nytår til jer. Glæder mig til at følge jeres blog i 2012. <br /><br />Knus fra CamillaCamilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-42373550363850971772012-01-03T18:52:36.344+01:002012-01-03T18:52:36.344+01:00Hej Luna,
Tusinde tak for fine ord, vi elsker og...Hej Luna, <br /><br />Tusinde tak for fine ord, vi elsker også at blogge og få kommentarer fra jer! <br /><br />Det lyder godt nok lækkert, er stor fan og avocado og rejer og bagernes kager fejler aldrig!!! :)<br /><br />/JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-5876517167663722602012-01-03T18:09:16.947+01:002012-01-03T18:09:16.947+01:00Hej piger!
Jeg synes simpelthen i er SÅ seje! I ha...Hej piger!<br />Jeg synes simpelthen i er SÅ seje! I har da virkelig talent.. Elsker at blive inspireret her inde på jeres fine fine blog.<br /><br />Min nytårs menu stod på tapas til forret - avocado med rejer, melon med skinke, carpaccio, oliven og nødder. <br />Hovedretten bestod af svinemørbrad i fad med porrer, bacon, flødeost og selleri.. Til dessert fik vi en utrolig lækker kage fra bageren - ord kan ikke beskrive den ;-)<br /><br />Godt nytår og hilsner fra Luna. www.lunaworm.blogspot.comLUNA.https://www.blogger.com/profile/01858677606758533031noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-26634813956398188182012-01-03T16:32:14.878+01:002012-01-03T16:32:14.878+01:00Hej Simone!
Hvor lyder det herligt. Mad udefra er ...Hej Simone!<br />Hvor lyder det herligt. Mad udefra er nu engang det bedste, på sådan en aften hvor man bare vil danse og feste uden at tænke på opvask og indkøb. Skønt, og vi vil glæde os til at lave massere af mad som vi kan dele med jer! :-)<br /><br />Hej Luise,<br />Tusind tak! Og i lige måde, vi elsker at læse med på din blog! Gud, hvor lyder det bare fantastisk! Jeg elsker alle ingredienserne til retten, så den kan næsten ikke have været andet end perfekt! Tusind tusind tak, vi glæder os også til at fortælle jer om det!<br /><br />Alt det bedste,<br />ChrisJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-49260819663607815092012-01-03T15:30:48.478+01:002012-01-03T15:30:48.478+01:00Hej tøser
Godt nytår til jer! I er simpelthen så f...Hej tøser<br />Godt nytår til jer! I er simpelthen så flittige; I skal slet ikke undskylde noget (: <br />Jeg havde stået for forretten til vores nytårsmiddag, hvor jeg serverede kammuslinger på en ærtepuré og toppet med timiansmør. Det var superlækkert! <br />Jeg forstår godt, at jeres blog har så meget succes; den er simpelthen så flot! Jeg glæder mig til, at I løfter sløret for jeres lille hemmelighed til februar, og jeg ønsker jer alt det bedste i det nye år! <br />Knus, <br />Luise <br />http://sesamsesam.comLuise / sesam, sesamhttps://www.blogger.com/profile/10222656126337568803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-61077277959097894082012-01-02T21:34:26.867+01:002012-01-02T21:34:26.867+01:00Vi fik mad fra restauranten Cofoco - det smagte SÅ...Vi fik mad fra restauranten Cofoco - det smagte SÅ godt :) <br />Glæder mig til at høre mere fra jer i det nye år, det er så inspirerende indlæg i laver :)<br /><br />//Simone.Simonehttps://www.blogger.com/profile/17583475076123450872noreply@blogger.com