tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post9188639003308593571..comments2024-02-13T21:36:24.037+01:00Comments on Plat du jour: CONFECTIONS DES DATTES ET DES ABRICOTS // KONFEKT AF DADLER OG ABRIKOSJOSE ET CHRIShttp://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-20814901700476541102011-11-14T17:44:46.996+01:002011-11-14T17:44:46.996+01:00Kan sagtens følge dig :D Det kan naturligvis varie...Kan sagtens følge dig :D Det kan naturligvis varierer hvor bløde eller tørre udgaver abrikoser og andet andet tørret frugt kommer i. Står her med nogle rigtig mushy udgaver, og tænkte at det måske var udnødvendigt med vand. Meeen, tror jeg giver dem en omgang alligevel, da slutresultatet nok ellers kan blive lidt tørt med nødderne oveni.<br /><br />/KrølleKrøllehttps://www.blogger.com/profile/06704469940769167367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-6963146023914069412011-11-14T16:49:19.427+01:002011-11-14T16:49:19.427+01:00Hej med dig Krølle,
Det er fordi at ellers kan d...Hej med dig Krølle, <br /><br />Det er fordi at ellers kan de godt være meget hårde og tørre, derfor hvis man ligger dem enten i kogende vand eller bare vand natten over når de at blive lidt bløde inden brug. Kan du følge mig? ;-)<br /><br />/JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-34770223791213925472011-11-13T13:47:34.463+01:002011-11-13T13:47:34.463+01:00Hejsa
Er nysgerrig på hvorfor abrikoser og dadler...Hejsa<br /><br />Er nysgerrig på hvorfor abrikoser og dadler skal lægges i blød først?<br /><br />Venlige hilsner<br />KrølleKrøllehttps://www.blogger.com/profile/06704469940769167367noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-27694164987741056702011-09-21T20:37:03.740+02:002011-09-21T20:37:03.740+02:00Hej Anna
Tusind tak for ros, kigger straks forbi d...Hej Anna<br />Tusind tak for ros, kigger straks forbi din!! ;-)<br /><br />-JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-35530173081167410392011-09-21T19:29:01.688+02:002011-09-21T19:29:01.688+02:00org hvor ser det bare lækkert ud!
jeg følger jeres...org hvor ser det bare lækkert ud!<br />jeg følger jeres rigtig fine blog nu og ville blive rigtig gld hvis i gad og kigge forbi min :)Annahttps://www.blogger.com/profile/05621427385383239356noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-6869528423066409972011-09-20T21:59:48.011+02:002011-09-20T21:59:48.011+02:00Det første kan jeg give dig helt ret i! Det er så ...Det første kan jeg give dig helt ret i! Det er så skønt med efterår når man sidder og hygger derhjemme eller laver mad. <br /><br />Vi er glade for at du kan lide at følge os her på bloggen! :-)<br /><br />-JoseJOSE ET CHRIShttps://www.blogger.com/profile/17403723084799266419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8855419551959601078.post-79106495734650204032011-09-20T21:47:20.704+02:002011-09-20T21:47:20.704+02:00Det skader aldrig, at der går kage og dessert i bl...Det skader aldrig, at der går kage og dessert i bloggen - specielt på denne tid af året, som du selv nævner :)<br /><br />Lige konfekt har jeg aldrig rigtig været vild med..<br />men er tilgengæld rigtig glad for jeres blog :)Anonymousnoreply@blogger.com