09 juni 2011

Sindsyg lækker frokost jeg nød i solen for lidt tid siden nu. Det hele er hjemmelavet. Der er jordbær, juice, rugbrødsboller og pesto.
Juice:
Gulerod
Ingefær
Æble
Appelsin (smager også godt uden)
Pesto (jeg har helt selv lavet den uden opskrift eller noget, så jeg vil prøve at skrive det ned sådan ca.):
1 stor håndfuld basilikum/persille eller rucola
1 håndfuld pinjekerner
1-2 fede hvidløg efter smag
½ dl olivenolie
saft fra en halv citron
revet parmesan
smages til med evt. mere citronsaft, salt og peber
Rugbrødsbollerne er lidt besværlig "proces" så den vil jeg blogge om en anden dag.


bisous Jose

4 kommentarer:

 1. WAUW siger jeg bare! Hold fast en lækker blog I har fået opbygget her, det var da helt vildt! :O) Super flotte billeder og dejlige opskrifter - jeg er helt solgt! Glæder mig til opskriften på rugbrødsbollerne, som ser helt fantastisk gode ud :O)

  SvarSlet
 2. Ej tusinde tak! Rugbrødsbollerne kommer snart det lover jeg! Har du en blog og kan du måske sende et link? Vil meget gerne kigge forbi! ;-) God weekend!

  Bisous Jose

  SvarSlet
 3. Det lyder rigtig godt, den glæder jeg mig til at prøve af :O)

  Jeg har desværre ikke en blog - i hvert fald ikke en, hvor der står noget på :O) Det kan være det kommer på et tidspunkt, men har ikke helt fundet ud af, hvordan man ordentlig kommer i gang med det, så lige nu følger jeg bare med rundt omkring og suger indtryk til mig :O)

  SvarSlet
 4. Hvis du finder på at lave en, så send endelig et link. Elsker at kigge på madblogs, det er så inspirerende. Jeg regner med at jeg laver rugbrødsbollerne her en af de kommende dage, vi mangler bare lige nogle af ingredienserne som jeg lige sender mor i byen efter ;-)

  Bisous

  SvarSlet