29 maj 2011

FROMAGE FETA ET LES OIGNONS VERTS // FETA OG FORÅRSLØG




De er super lækre til frokost med noget salat til, de smager lidt som tærte, bare mere portions anrettet.
4 dl hvedemel
1 dl fuldkornshvedemel
1 spsk. bagepulver
Lidt salt
Friskkværnet peber
1 bundt forårsløg i tyndeskiver
150 g fetaost
2 store æg
2½ dl kærnemælk
6 spsk. solsikkeolie
Forvarm ovnen på 200 grader. Sigt mel, bagepilver og salt, samt peber efter behov ned i en stor skål. Rør feta og forårsløg forsigtigt i blandingen. Pisk æggene let i en anden skål, og pisk derefter kærnemælk og olie ind i æggene. Bland forsigtigt mel blandingen i. Kom dejen i muffinforme med en ske, bag i ca. 20 min. til de er hævet og gyldne. Lad dem køle lidt af, men server dem varme.
Bisous Chris

1 kommentar: