- Det er lidt tid siden jeg lavede den her kage, men nu får i den lige herinde :-)
- 500 g rabarber i mindre stykker
- ½ spsk kartoffelmel
- 1 tsk stødt kanel
- 100 g flormelis
- Smuldredej
- 60 g havregryn
- 90 g hvedemel
- 3 spsk flormelis
- 125 g koldt smør
- Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform.Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.Bag kagen i en 225 grader varm ovn i ca. 25 min. - men hold øje med den undervejsBisous Chris!
22 maj 2011
TARTE Á LA RHUBARBE // RABARBER TÆRTE
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar