22 maj 2011

TARTE Á LA RHUBARBE // RABARBER TÆRTE






  • Det er lidt tid siden jeg lavede den her kage, men nu får i den lige herinde :-)
  • 500 g rabarber i mindre stykker
  • ½ spsk kartoffelmel
  • 1 tsk stødt kanel
  • 100 g flormelis
  • Smuldredej
  • 60 g havregryn 
  • 90 g hvedemel 
  • 3 spsk flormelis
  • 125 g koldt smør
  • Bland rabarber, kartoffelmel, kanel og flormelis sammen og kom det i en ovnfast tærteform.
    Bland havregryn, mel og flormelis sammen i en skål. Skær smørret i mindre stykker og smuldr det i melblandingen. Fordel dejen over rabarberne og bag tærten midt i ovnen - til den er gylden.
    Bag kagen i en 225 grader varm ovn i ca. 25 min. - men hold øje med den undervejs
    Bisous Chris!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar