Mine forældre er lige nu i Frankrig, derfor er min lillebror og jeg alene hjemme. Jeg havde lovet at lave mad i dag, og det blev til asiatisk kålsalat - som er Joses opskrift så den får i senere af hende. Til den lavede jeg thai-inspirerede kyllingfrikadeller. Sammen med en 'dip' af soya, sød chilisovs og limesaft blev det næsten som sticks fra Sticks 'n' Sushi.
Kyllingfrikadeller
1 frisk rød chilipeber
400 g hakket kyllingkød (kan erstattes af kalkun)
1 tsk groft salt
1 æg
1 tsk fintrevet limeskal
½ tsk stødt koriander
Lidt hakket friske koriander
Friskkværnet peber
1 dl mælk
4 spsk hvedemel
Flæk chilipeberen på langs, og rens den for kerner under rindende vand med en knivspids. Hak chilien meget fint. Rør kyllingkødet sammen med saltet i ca. 1 min. Kom det finthakkede chili, ægget, koriander og peber i. Rør det hele sammen og tildsæt først mælken og derefter melen. Stil farsen på køl en ½ time i køleskabet. Steg dem derefter på panden, og træk på spyd når de er helt færdige. Server den med 'dippen' beskrevet længere oppe, og hvad der nu ellers falder i din smag
Bisuos Chris!
Hold da helt fast hvor ser det lækkert ud! MUMS!
SvarSletOliver
www.wardrobebyoliveranton.com
Haha, tusind tak! Det var super let at lave, så det er bare om at komme i gang ;-)
SvarSletChris