En sund og grøn udgave af lasagne som smager vidunderligt! Det du skal bruge er:
- 2 poser friske spinatblade (250 g pr. pakke)
- 175 g feta
- 1 dåse hakket tomater
- 1 hakket løg
- 2 fede finthakket hvidløg
- 2 tsk groft salt
- 2 pakker frisk spinat fettucine
- Lidt ostesauce (det lyder virkelig ikke særlig lækkert, men det smager overhovedet ikke af ost. Det er en slags sundere form for bechamelsauce)
- Skyld spinatbladene grundigt i flere hold koldt vand.
- Kom spinatbladene i en gryde med det vand der hænger ved
- Damp dem ved kraftig varme og under omrøring til bladene "falder sammen"
- Pres spinaten fri for væde.
Fordel de hakkede tomater i et ovnfast fad og put en 1/3 af spinaten hen over. |
Fordel fettucini'en og fetaternen ud i fadet. |
Her er noget blandet grønt jeg lavede ud af revet squash, asparges, løg, hvidløg og salt. Det skal på efter spinaten og og før fettucine'en. Bisous Jose |
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
SvarSlet