- 150 g frisk helbladet spinat
- 50 g fetaost
- 65 g smør
- 150 g rugmel
- 1 stort tsk bagepulver
- 1 tsk groft salt
- 3 dl mælk
- 2 æg
- Skyld spinaten i en sigte og lad den dryppe af, hak den derefter i mindre stykker. Smelt smørret og lad det køle let af. Bland mel, bagepulver og salt. Pisk mælken i sammen med æggene til en jævn dej. Vend spinat, feta i tern og smør i dejen.Lad imens vaffeljernet blive godt varmt. Pensl pladerne første gang med lidt smør. Hæld dej i vaffeljernet og bag vaflerne i ca. 2 min. - eller til de er gyldne. Bag resten af vaflerne.Server dem varme med philadelphia, røget laks og dild. Ha' en fortsat god aften derude, søde læsere! :-)Bisous Chris!Opskriften er fra Arla, dog har jeg tilføjet feta og ændret serveringforslaget :-)
24 august 2011
GAUFRETTES AU L'ÉPINARDS // SPINATVAFLER
Det her må være min nye yndlingsret, er du vimmer de er gode, og samtidig ret sunde da de udelukkende er lavet på rugmel, og så fylder spinaten en del, så du bliver dejlig mæt af én enkelt! Min mor var endda så vild med dem, at hun mente de måtte være på menuen næste gang vi inviterer gæster :-) Til 4 store vafler:
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Piger!!! hvornår inviterer i på middag, det ser så HD lækkert ud! har virkelig respekt for jer!
SvarSletFRIIIDA! du kommer bare, og hvor er du dog bare fantastisk sød!! <3
SvarSlet- Chris
Jeg bagte vaflerne efter jeres opskrift forleden og hold op hvor var de bare lækre! Elsker jeres blog piger, og jeg glæder mig til at prøve flere gode opskrifter.
SvarSletForsæt endelig med de flotte billeder og inspirationen til en sund livsstil.
- Sigrid
Hej Sigrid!
SvarSletHvor er det dejligt at høre at du syntes om vaflerne! Tusind tak for alle de flotte ord, det varmer utrolig meget! :-)
- Chris
Hej piger. Kan man godt serverer kun det til aftensmad?
SvarSletSkøn blog! :-)
Hej Enil!
SletDet kan du sagtens, de mætter faktisk rigtigt godt, men du skal nok beregne 2 vafler til hver :-)
Bisous
Har I forslag til, hvad de skal serveres sammen med?
SvarSlet