10 september 2011

CHIPS ROOTS // RODFRUGTCHIPS



Se dem lige, de her rodfrugtchips. Farverne er jo fantastiske, de ligner nærmest rosenblade. Derudover er de rigtig sunde da der ikke bruges olie og så er de super lette. Sidst men ikke mindst er de også virkelig billige at lave, de koster det samme som de chips du køber i supermarkedet. Og nå ja, så smager de jo også bare dejligt. Husk at du i stedet for at suse rundt efter forskelige slags, kan få poserne med blandede rodfrugter igen nu hvor sommeren - desværre - er ved at synge på sidste vers. Der er altså ingen undskyldning. Giver chips til 4 personer, og lidt til ;-)
2 store gulerødder
2 store pastinak
2 store rødbeder
Havsalt 
Friske kviste af timian 
Brug en kartoffelskræller og fjern først skrællen, bliv derefter ved med at 'skrælle' resten af grøntsagen til den er så lille at du ikke længere kan rive mere af den. Fordel dem ud på to bageplader i et meget tyndt lag, de må ikke lægge oven på hinanden, strø med lidt salt og læg timiankviste ved. Jeg har lidt svært ved at bedømme hvor længe og på hvor høj varme de skal have, da jeg hele tiden skruede lidt op og ned for varmen, men jeg vil skyde på at 25 min. ved 190 grader på grilleffekt vil kunne gøre det! :-)
Bisous Chris

6 kommentarer:

  1. Tusind tak, Julie! Hvor er det dejligt at få afvide :-)
    - Chris

    SvarSlet
  2. Hey Mathilde!
    Det gør det nemlig! :-)
    - Chris

    SvarSlet
  3. Det ser rigtig lækkert ud! Og sundere end almindelige chips. ;-)
    - Maria

    SvarSlet
  4. Hej Out of Reach,
    Mange tak, og ja det er de nemlig, så kan man spise løs uden dårlig samvittighed :D

    Bisous Chris

    SvarSlet