09 september 2011

L'ART DU BRACONNAGE DES OEUFS // KUNSTEN AT POCHERE ÆG

Det er faktisk nemmere end jeg troede at pochere æg, og så er det smartere end at servere med skal på.

Kog lidt vand i en gryde med lidt hvidvinseddike i. Det skal koge let. Klæk ægget ud i en kop og hæld den derefter op i gryden, forsigtigt. Giv det 3 minutter uden at røre. "Fang" ægget igen, med koppen og server på ristet rugbrød med salt og peber toppet med lidt persille.
Værsgo'

Bisous Jose

2 kommentarer:

  1. Fedt indlæg! Tror jeg har mystificeret det der pochering lidt, men nu tør jeg godt kaste mig ud i det - og imponere lidt til næste weekendfrokost :)
    Skønne billeder.
    Mvh Maiken

    SvarSlet
  2. Tak Maiken! :-) Det er nemlig en super flot måde at servere æggene på, og ikke mindst anderledes! Den er helt sikker god til frokost også! :-) God fornøjelse.

    -Jose

    SvarSlet