08 september 2011

SALADE DE CHOU-FLEUR, FROMAGE DE CHÈVRE, FRUITS ET NOIX // SALAT MED BLOMKÅL, GEDEOST, FRUGT OG NØDDER







Igår lavede jeg denne enkle, men dog lækre salat! Til laksen serverede jeg en hyben marmelade/kompot (uden sukker) som jeg vil give jer opskriften på i morgen, det var nemlig super lækkert med lidt surt til. Der var både laks og salat tilovers, så laksen blev skåret i lidt mindre stykker og blandet med salaten, og på den måde var der lige lidt lækker frokost :-) En stor portion salat:
3 store pærer 
½ bakke blandet salat (gerne noget i forskellige farver)
en stor håndfuld valnødder
Lidt over et halvt blomkålshoved 
100 g gedeost
Friske bær
Mynteblade
Skyl pærer, blomkål og salat grundigt. Skær blomkålen og pærer i mindre stykker, og læg dem i en stor skål sammen med salaten. Hak valnødderne meget groft (de skal bare være halve) og rist dem på en tør pande. Skær gedeost i mindre stykker og vend det i salaten. Pynt til sidst med valnødder, bær og mynteblade.
Jeg synes det er superlækker som den er, men hvis du gerne vil have noget dressing over kan du vende noget citronsaft med olie og salt + peber
Bisous Chris

Ingen kommentarer:

Send en kommentar