28 september 2011

SPAGHETTIS AU SAUMON ET POIREAUX // SPAGHETTI MED LAKS OG PORRER







Det her er muligvis min nye ynglings pastaret. Den er lækker cremet uden at være for tung og mættende (på den dårlige måde altså). Den minder faktisk lidt om spaghetti cabonara, bare en lidt sundere udgave. Den er super enkel, så den er god hvis du står og ikke lige ved hvad fanden du skal finde på at lave til aftensmad ;-)

Retten er til 4

SPAGHETTIRET:
3 porrer
2 pakker grøn fetticini (ca. 500 g)
1½ dl fløde(halv mælk halv fløde for at gøre den mindre fed)
200 g laks
1 løg
1 fed hvidløg
1 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Dild

Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak løg og skær laksen i mindre stykker. Kog fettucinien som angivet på pakken i mens du svitser porrer, løg og hvidløg helst uden at tage farve. Kom derfter laksen på og lad det stege færdigt så laksen ikke længere er rå. Kom bouillonvandet og fløden i og lade det koge op. Pastaen kommes i og vendes og serveres derefter på en tallerken med pynt af dild og friskkværnet peber.

Værsgo'

Bisous Jose

7 kommentarer:

  1. Mmm, dette er min favorittpastarett også. Pleier også å bruke spinatpasta, og av og til rødløk for enda mer farge. Og så er det veldig godt å blande inn agurkbiter helt mot slutten :)

    SvarSlet
  2. Tak for gode tips Karen! Dem skal jeg nok prøve af næste gang jeg laver den her ret ;-)

    -Jose

    SvarSlet
  3. Mums, hvor ser det lækkert ud!
    Det skal helt sikkert afprøves en aften :) elsker laks

    http://itsmypassions.blogspot.com

    SvarSlet
  4. Tak Julie! Synes helt klart at du skal prøve det, for det smager så lækkert! ;-)

    -Jose

    SvarSlet
  5. Det ser så godt ud! Mig og mor prøver at lave den imorgen! :-) håber den bliver så god, som jeres.

    SvarSlet
  6. Hej Jose og Chris. Sikke en fantastisk madblog i har, er godt nok imponeret! Jeg kan se, at i meget beviste om sundhed her på jeres blog. Derfor vil jeg lige give jer et godt tip, hvis i ikke allerede kender det.
    Når jeg laver pastaretter, bruger jeg ofte Philadelphia White eller Ricotta ost i stedet for fløde, det indeholder ikke helt så meget fedt.

    Håber i kan bruge det til noget.

    - Jo

    SvarSlet
  7. Vanessa; Ej hvor godt, håber i kan lide den! Vil meget gerne høre hvordan den blev når i har lavet den
    / Jose

    Jo; Tak for tippet Jo, det vil jeg helt klart bruge fremover!! ;-)

    / Jose

    SvarSlet