28 september 2011
SPAGHETTIS AU SAUMON ET POIREAUX // SPAGHETTI MED LAKS OG PORRER
Det her er muligvis min nye ynglings pastaret. Den er lækker cremet uden at være for tung og mættende (på den dårlige måde altså). Den minder faktisk lidt om spaghetti cabonara, bare en lidt sundere udgave. Den er super enkel, så den er god hvis du står og ikke lige ved hvad fanden du skal finde på at lave til aftensmad ;-)
Retten er til 4
SPAGHETTIRET:
3 porrer
2 pakker grøn fetticini (ca. 500 g)
1½ dl fløde(halv mælk halv fløde for at gøre den mindre fed)
200 g laks
1 løg
1 fed hvidløg
1 dl grøntsagsbouillon
Salt og peber
Dild
Rens porrerne og skær dem i ringe. Hak løg og skær laksen i mindre stykker. Kog fettucinien som angivet på pakken i mens du svitser porrer, løg og hvidløg helst uden at tage farve. Kom derfter laksen på og lad det stege færdigt så laksen ikke længere er rå. Kom bouillonvandet og fløden i og lade det koge op. Pastaen kommes i og vendes og serveres derefter på en tallerken med pynt af dild og friskkværnet peber.
Værsgo'
Bisous Jose
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mmm, dette er min favorittpastarett også. Pleier også å bruke spinatpasta, og av og til rødløk for enda mer farge. Og så er det veldig godt å blande inn agurkbiter helt mot slutten :)
SvarSletTak for gode tips Karen! Dem skal jeg nok prøve af næste gang jeg laver den her ret ;-)
SvarSlet-Jose
Mums, hvor ser det lækkert ud!
SvarSletDet skal helt sikkert afprøves en aften :) elsker laks
http://itsmypassions.blogspot.com
Tak Julie! Synes helt klart at du skal prøve det, for det smager så lækkert! ;-)
SvarSlet-Jose
Det ser så godt ud! Mig og mor prøver at lave den imorgen! :-) håber den bliver så god, som jeres.
SvarSletHej Jose og Chris. Sikke en fantastisk madblog i har, er godt nok imponeret! Jeg kan se, at i meget beviste om sundhed her på jeres blog. Derfor vil jeg lige give jer et godt tip, hvis i ikke allerede kender det.
SvarSletNår jeg laver pastaretter, bruger jeg ofte Philadelphia White eller Ricotta ost i stedet for fløde, det indeholder ikke helt så meget fedt.
Håber i kan bruge det til noget.
- Jo
Vanessa; Ej hvor godt, håber i kan lide den! Vil meget gerne høre hvordan den blev når i har lavet den
SvarSlet/ Jose
Jo; Tak for tippet Jo, det vil jeg helt klart bruge fremover!! ;-)
/ Jose