Det er en fast tradition for mig hvert år ved juletid at spise massevis af risengrød.
Normalt plejer jeg at spise den gode gamle version med kanelsukker og en stor klat smør, men det kan godt blive lidt tungt. Så derfor kom jeg på at supplere med nogle æbletern
RISENGRØD MED FYLD:
Risengrød
Salt
Syrlige æbler
1 håndfuld mandler
Kanelsukker
evt. smørklat
Kog en portion risengrød efter anvisningen på pakken
Hak mandler og skær æbler i halvstore tern.
Server i en sød skål og drys æbler og mandler ud over.
GOD JUL
Bisous Jose
Lækkert! Det havde jeg slet ikke tænkt på :-)
SvarSletHvad er det for nogle søde stjerner der ligger på tallerkenen?
Uhm risengrød! Det er nu godt engang imellem.
SvarSletGod idé at servere den med friske æbletern og mandler. Det vil jeg helt sikkert gøre næste gang :)
Venlig hilsen
Martin
Rigeligtsmør.dk
Kan helt sikkert bruges :-) Elsker risengrød og kan spise det hele året rundt.
SvarSletEr faktisk ikke specielt vild med risengrød - men måske er det bare den traditionelle version, det ved jeg ikke. Må i hvert fald prøve jeres - wauw den ser lækker ud! Æbler, kanel og mandler er altid et hit :)
SvarSletKærligst Caroline
Tak for de fine, fine kommentarer. Stjernerne er desværre ikke spiselige, de er lavet af træ og er pyntestjerner. Jeg tænkte at det gjorde det lidt julet ;-)
SvarSletCaroline, Jeg synes helt sikkert du skal smage den her version, og så evt. kom flere æbler på, så vil den være meget friskere end den ellers traditionelle slags! ;-)
Tak og GOD JUL søde piger!
/Jose
Det ser super lækkert ud! Må helt klart prøves. :-)
SvarSletKnus
katrinedamsgaard.blogspot.com
Det lyder som en lækker kombination med æbler! Jeg forstår ikke den danske tradition med at bruge kanel og smør i grød, uden spiser altid min med hindbær eller hindbærsyltetøj. Det er det eneste der virker i min verden :)
SvarSletTak for de søde kommentarer! Hindbær og hindbær syltetøj må jeg da prøve! Det lyder virkelig lækkert! ;-)
SvarSlet/Jose
Jeg kan ikke sige andet en nam nam! ;-)
SvarSletantonierikardsson.blogspot.com
Tak Antoine! :-)
SvarSlet/jose