11 februar 2012

Glædelig vinterferie

Jeg sidder i bilen på vej til Stockholm. Jeg har boet i Stockholm og det er faktisk lige præcis 10 år siden jeg sidst har været der. Jeg glæder mig til at se alle de gamle ting, og muligvis også nogle gamle venner. Hvis de ellers kan huske mig ;-) 

Der kommer ingen opdateringer på bloggen i vinterferien da vi begge er væk. Jeg vil forsøge at tage så mange billeder som muligt, selvfølgelig af mad, som jeg kan vise jer når jeg kommer hjem. 

Hvad med jer skal i også ud og rejse i vinterferien?

I skal ikke snydes for et lille indlæg. 

Så her er de lovede laksehapsere med peberods/lime creme med dild.

PEBERRODS/LIME CREME:
1 bøtte mascarpone 
2 lime, skal og saft herfra
1- 1 1/2 lille pose finthakket peberod


Du skal også bruge: 

1 Godt bagerrugbrød
Gravad laks 
1 Bundt dild
Friskkværnet peber

Bisous Jose

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud! Elsker laks.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så skal du helt sikkert prøve det her!! :-)

   /Jose

   Slet
 2. Jeg tilbragte selv noget af min sommerferie i Stockholm, og jeg ville lige give dig en anbefaling med på vejen :) Min familie og jeg går alle meget op i mad og gør en dyd ud af at spise lækkert, når vi er ude. I Stockholm fik vi mange lækre måltider, men ét skilte sig alligevel ud. Det er en superlækker, centralt pleceret fiskerestaurant, der hedder B.A.R. Alt hvad vi fik, var virkeligt lækkert! Om søndagen har de en fantastisk lækker, lille buffet med tilbehør i form af diverse salater og stivelse samt dips osv. Det kan klart anbefales! :)

  Jeg ved ikke, om det overhovedet er noget, men hvis du vil se nærmere på det, er deres hjemmeside: http://restaurangbar.se/

  Jeg selv tilbringer vinterferien på nogle lidt andre breddegrader: sidder lige nu i Jerusalem, hvor solen skinner og varmer mine små, hvide kinder :)

  God ferie!

  Luise
  http://sesamsesam.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige som vi stod og diskuterede hvor vi skulle hen og spise, så jeg din kommentar Luise. Det så virkelig virkelig lækkert ud på deres hjemmeside, og vi var egentlig også taget derhen.. Men det viste sig at være lukket. Ærgeligt.
   Men tak for fit tip alligevel!!

   Hvor er det fantastisk at have læsere der kommer med sådanne kommentarer når man har aller mest brug for det! Tak.

   Jerusalem lyder spændende!! Og dejlig varmt, i modsætning til kolde kedelige DK. Er der nogle spændende madoplevelser i Jerusalem?? ;-)

   Knus Jose

   Slet
  2. Øv, det er jeg da ked af at høre. Det kan jo være, at lejligheden byder sig en anden gang (:

   Jerusalem, og Israel ellers, bød både på masser af sol og masser af lækker, spændende mad. Deres mad er så dejligt krydret og smagfuld, der er fyldt med de skønneste markeder og et utal af gode restauranter, små falafelboder, bagere osv. Det var helt fantastisk!

   Jeg regner med at blogge lidt om nogle af mine dejlige og eksotiske madoplevelser i løbet af den næste uge, hvis du vil se og høre mere :)

   Håber, at du har haft en dejlig ferie!

   Kh Luise
   http://sesamsesam.com/

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet