23 maj 2012

LE GAGNANT || VINDEREN

Så er vinderen af konkurrencen fundet! Tusind tak for alle jeres fine bud til hvad I ville bruge de lækre lakridssager til!
Vinderne blev Sebrina og Nicolai med kommentaren:

"Uhm en lækker giveaway. Larkridsrodspulveret skal bruges til popcorn, smoothies og kanelsnegle. Måske man også kunne klippe de lækre lakridser i mindre størrelse og tilføje på kanelsneglene..!?"

I må meget gerne kontakte os på mail: christine-soendergaard@hotmail.com

RIGTIG DEJLIG ONSDAG,
JOSE ET CHRIS


5 kommentarer:

 1. Ej, nu bliver jeg altså nødt til at spørge jer. Jeg har fulgt bloggen længe og ventet lidt på at der på et eller andet tidspunkt blevet forklaret hvorfor jeres overskrifter skrives på fransk? Er I bare rigtig glade og dygtige til faget eller har I en personlig tilknytning dertil? :)

  http://liseogtine.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lise og Tine,
   Haha, ja det er et godt spørgsmål! Jeg tror det er lidt en blanding, både en betagelsen af det meget smukke sprog, men vi har også en tilknytning dertil via utallige ferier som vi har brugt i det sydfranske, og så er vi også begge nogle glade ejere ( eller vores forældre er) af et sommerhus i Frankrig. Jeg ved nu ikke hvor dygtige vi er, vores allerbedste venner har i hvert fald længe været Google translate og en ordbog, så der nok lidt småfejl hist og her ;-)

   Rigtig dejlig aften,
   Chris

   Slet
  2. Mange tak for opklaringen! :)

   // Tine

   Slet
 2. Weeehuuu det har vi aldrig prøvet før! Hvor er vi heldige :) 1000 tak, og der er en mail på vej :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med det! Vi vil skynde os at få det sendt af sted, så i ikke skal vendte længe ;-)

  Bisous

  SvarSlet