19 september 2012

NEW YORK // NEW YORK

PART TWO
"Best when chilled - as indeed we all are"

Det er først gået op for mig nu at jeg næsten kun har taget billeder af morgenmaden. Hvorfor? Hmm... jeg tror det har noget at gøre med det ''tempo'' der er i New York. Forestil dig at du står midt på hovedbanegården hvor der er allermest myldretid. Sådan er det morgen, middag og aften i NYC. Men det er fedt! Man bliver revet med af det, og idéen med at 'to-go' er genial. I NYC er det nærmest et accsessorie at gå rundt med en Starbucks i hånden!  Det jeg prøver at sige er, at man er helt flad om aftenen - det kan jeg love jer for!  Så derfor er det ikke blevet til så meget spændende om aftenen, andet end en lækker fransk restaurant om aftenen som hedder PASTIS og ligger i Meatpacking District. Desværre har jeg ingen billeder derfra, da vi var sultne at jeg har glemte at hive kameraet frem før der nærmest ikke lå én eneste krumme på tallerknen. Ups!

Vi benyttede os i hvert i fald af 'to-go' idéen! Vi boede lige rundt om hjørnet til en park, hvilket var vildt skønt, da man godt kan have brug for en lille pause fra al den ræs der er på gaden ;-).
Nogle af  jer kender måske 'Pret a Manger'? Her hentede vi morgenmad fra et par af morgenerne og sætte os ud og nød solen i den grønne park sammen med mange andre newyorker!

Vi nød en frisk-lavet grapejuice, frisk frugt, yoghurt med granola og bær, yoghurt med revet æble og tranebær, og igen - oatmeal. Denne gang med kanel, rosiner og lidt nødder! Deres slogan er i øvrigt "Made today - Gone today" hvilket siger ret meget om stedet! Kan klart anbefales hvis man er til noget hurtigt man lige kan hente i forbifarten ;-).


DEAN and DELUCA, er et slags luksus supermarked. Lidt á la Mad & Vin, som vi kender fra Danmark af.
Det er ikke ofte man ser lækre supermarkeder her i New York, så vi måtte lige stikke hovedet ind. Og vi blev enige om at vi ikke kunne gå tomhændet derfra, så vi endte med en lille frokost!
En klassisk pasta-pesto med minimozzarella, velsmagende tomater og persille     -    Blandet salat med smuldret gedeost, tranbær og lækker citronvinaigrette   -   En quiche med spinat og tomat, namnam!   -    og en lækker ingefær småkage!

Og selvfølgelig en bland-selv- salat som vi også hev med i parken. Det var få timer før vi skulle rejse og vi var ikke til at gå et halvt marathon for at finde en lækker café. Men hold nu op hvor det altså også bare smager godt! Kan ikke huske hverken hvad den hedder eller hvor henne den lå. Men jeg er næsten sikker på at der ligger en masse af disse bland-selv-salat barer rundt omkring i New York.En fransk omelet med det hele, blev det også til! Denne er fra AOC en fransk restaurant i Greenwich Village, hvor de i øvrigt har masser vintage!


Det var alt jeg havde fra New York, i hvert i fald på mad fronten!

ps.

En anden anbefaling som så ikke har noget med mad at gøre er; Lej en robåd i Central Park! Det er billige penge, super hyggeligt og du kan se New York fra en helt anden vinkel ;-) Måske efterfulgt af en lækker salat på en af plænerne i Central Park.


Bisous Jose


4 kommentarer:

 1. Ej nogle lækre billeder!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte! det er jeg glad for at få afvide ;-)

   /Jose

   Slet
 2. Hvilket hotel boede i på i New York?:)

  SvarSlet
 3. Vi boede på noget Helmsley Park Lane - Westin ;-) Ligger super godt, og over for en lækker italiensk restaurant! Det er i gå afstand fra det meste, ligger vidst på 42th avenue.

  Bisous Jose

  SvarSlet