07 november 2012

GANGNANT // VINDER

Så er der gået en hel uge, og kogebogs konkurrencen er smækfyldt med Obama-glade deltagere. Faktisk er der ikke en eneste der har stemt Romney, hvilket ikke er særligt overraskende. Vi håber I alle har nået at deltage, for hold fast hvor er det bare en dejlig ting at vinde.

Eftersom der er så mange der har deltaget synes vi det ville være synd for regnskovene at bruge så meget papir på at skrive alle jeres navne ned. Så vi har måtte ty til www.random.org, som er en randomizer der vælger et tal fra 1 til uendeligt, og i vores tilfælde 155. Af de 155 blev det nr. 54 som er;Nr. 54: Julie, med kommentaren; "Jeg tilslutter mig alle ovenstående kommentarer. Obama!!! :) Knus Julie" 

Tillykke! Vi håber du får stor glæde af din nye kogebog.

Du må meget gerne kontakte os på mail, enten på jose.glad@hotmail.dk eller christine-soendergaard@hotmail.com

JOSE OG CHRIS

4 kommentarer:

 1. Tillykke tillykke til vinderen♥ Og hvor er I altså utroligt dygtige - sikke en lækker blog. Hvilket objektiv/linse bruger I til jeres skønne madfotos? Har et Canon 5D Mark II. KNUS

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Tina! Vi bruger lidt forskellige bla. canon 18-55, 18-135, tamron 18-200 og canon 1.8 50 mm. Det lyder som et dejligt kamera du har! ;-)

   Jose og Chris

   Slet
 2. Great post!

  http://www.hungryhk.blogspot.com/

  SvarSlet