20 juli 2011

FRUITS ET LÉGUMES // FRUGT OG GRØNT

Undskyld at bloggen har været så stille de to sidste dage, men jeg var hos min mormor der bor på Langeland, uden trødløstinternet. På vej derover var der et frugt og grønt market hvor jeg lige måtte bede min mor om at holde ind. Vi endte med at købe cherry tomater, blomme tomater, kirsebær og 3 liter frisk æblemost. Vi ville egentlig også have købt rabarber og lidt andet, men vi var ikke sikre på om det ville holde til vi kom hjem til Sjælland igen. Jeg elsker markeder, virkelig, så jeg kan slet ikke vente med at komme afsted til Frankrig :-)
Bisous Chris

5 kommentarer:

 1. alt for meget lækkert grønt! hvor ville jeg dog ønske at der var sådan nogle lækre grøntmarkeder i midt kbh.. desværre ;( må vente til torvehallerne kommer igang! og god tur til frankrig, forresten!

  SvarSlet
 2. jeg sagde præcis det samme til min mor, det med at der var ærgeligt at der ikke lå sådan noget i nærheden! :-) Og tusind tak, nyd selv ferien.
  - Chris

  SvarSlet
 3. Sikke en fin blog, I har. Elsker lækre madbilleder :) og bare mad generelt.
  Hilsen Mette, madøre og ny læser

  SvarSlet
 4. Hov, havde slet ikke set din kommentar, så undskyld det sene svar :-) Men tusind tak for rosen, den betyder en masse!
  - Chris :-)

  SvarSlet
 5. I'm truly enjoying the design and layout of your site. It's a very easy on the
  eyes which makes it much more enjoyable for me to come here and visit
  more often. Did you hire out a designer to create your theme?
  Superb work!
  my website: how to unlock iphone 4 for free

  SvarSlet