KOGEBOGSå er det endelig blevet tid til, at vi kan løfte sløret for både forsiden og alle detaljerne omkring vores kogebog, 'Kom med i vores køkken'. Tidligere i dag kom postbuddet forbi med en længe ventet pakke, der indeholdte vores kogebog. Det er en dag, vi har ventet på og glædet os til i utroligt lang tid, og det føles næsten helt uvirkelig at stå med den i hænderne. Den er simpelthen blevet så flot! Dygtige Line Falck har taget billedet af os til forsiden, og vores fantastiske grafiker Kristine Lindbjerg har simpelthen gjort det smukkeste stykke arbejde, og gjort bogen meget flottere end vi nogensinde havde turde håbe på. Inde på hendes hjemmeside kan I se et par billeder fra bogen, find dem HER (LINK), ved at bladre lidt frem.

Bogen vil kunne købes i de fleste boghandlere samt i Dansk Supermarkeds butikker om en lille måned, udgivelsesdatoen er dog stadig ikke helt fastlagt endnu, vi vender tilbage så snart vi ved mere. Men hvis du ikke kan vente, kan den også forudbestilles fra Gyldendals hjemmeside ligeHER (LINK). Den vejledende udsalgspris er 199,-. Bogen er i en fiks størrelse, er indbundet, og indholder over 50 velsmagende og lettilgængelige opskrifter, opdelt efter årstiderne, hvor du både finder friske pastaretter, syndige kager, sunde salater, sprøde snacks og skønne brød. Det er den perfekte kogebog til dig, der netop har opdaget glæden ved at lave mad, skal til at flytte hjemmefra eller blot trænger til lidt fornyelse på repetoiret, der ikke kræver flere timer i køkkenet.

De allerbedste hilsner,
Jose og Chris

3 kommentarer:

 1. Lizzie Friborg Jacobsen19. marts 2013 kl. 08.54

  Kære Josephine og Christine. Stort tillykke med udgivelsen af jeres flotte bog. Den er selvfølgelig indkøbt, nu mangler den bare et par flotte signaturer. Den bliver bestemt et hit. Kh. Lizzie

  SvarSlet
 2. Så er den købt!
  Glæder mig til at afprøve lækkerierne :)

  Sejt gået
  //M

  SvarSlet
 3. Hej piger.
  Nu har jeg også fået købt jeres dejlige kogebog. Har siden jeres deltagen i Go' Aften Danmark følt jeres blog og prøvet forskellige opskrifter. Jeg nyder at kigge jeres blog igennem for gode opskrifter og flotte billeder.
  Idag har jeg prøvet den første opskrift fra jeres kogebog (scones med citron) og de var selvfølgelig super lækre.
  Fortsæt jeres gode arbejde med bloggen osv. for syntes virkelig at det er super hyggeligt at følge jeres ideer. :)
  Hilsen Stine.
  P.s. skriver fordi jeg synes i fortjener lidt ros.

  SvarSlet