14 august 2011

LE MIEL MENTHE ET CHÈVRE CHAUD // MYNTEHONNING OG VARM GEDEOSTI går var første gang i virkelig, virkelig lang tid at vi lavede mad sammen. Siden vi var på en café sammen i Frankrig, hvor vi fik de lækreste små fillodejstrekanter fyldt med mynte og gedeost, har vi snakket om at selv skulle lave noget lignende. Vi snød, og købte os hver en rugbrødsbolle hos Lagkagehuset, og tog derefter hjem for at lave fyldet der skulle i vores boller. Vi varmede honning op med mynteblade i en gryde, og samtidig ristede vi lidt valnødder og hasselnødder på en tør pande. Da honningen boblede vendte vi nødderne i den. Når honning bliver kogt op, bliver det helt flydende, så vi satte det på køl så det kunne komme til at ligne honning igen. Mens den stod i køleskabet lagde vi underdelen af rugbrødsbollerne ind i ovnen med et par skiver gedeost og lod dem blive til den smeltede. Det passede ca. med at honningen igen lignede sig selv. Og så var det ellers bare at lægge 'lagene'. Først underdelen af bollen med den smeltede ost, derefter honningen med nødder, så noget friskt rucolla salat og til sidst overdelen. Man kan også skærer noget rugbrød i to stykker, diagonalt, så man får to trekanter og gøre det samme, på den måde bliver det en lækker snack til gæsterne eller dig selv ;-)
Bisous Jose et Chris

Billederne vil i fremtiden komme til at se lidt anderledes ud, ligesom dem i dette indlæg, da vi har valgt ikke at lægge det filter over billederne længere, som vi ellers hidtil har gjort. Vi vil nemlig gerne have at billederne ser mere 'naturlige' ud, det håber vi I synes er okay :-)

2 kommentarer:

  1. Piger, det ser super lækkert ud! Gad vide om det er muligt, at have den med i skoletasken? Det er forsøg, jeg vil give mig i kast med en dag inden for den nærmeste fremtid.
    /Thit - poetryandthinking.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tusind tak, Frk. Thit! Det tror jeg helt sikkert godt du kan! :-) Du må da meget gerne lige melde tilbage om hvordan det gik! :-) Vi tjekker lige din blog ud!
    - Jose et Chris

    SvarSlet