22 august 2011

NOUVEAU PROCÈS // NYT FORSØGJeg kunne simpelthen ikke lade være med at eksperimentere lidt med banan-is idén (HER), så jeg fik min dejlige mor til at købe massere af bananer, og så gik jeg ellers igang. Jeg lavede flere forskellige, bla. Kanel, Hyldeblomst, kokos, kokos/mynte, lakrids og chokolade/ valnødder. Min favorit er helt klart kokos/mynte, choko/valnød og lakrids.


3-4 bananer fryses ned i små bidder. Efter en 1 tager du bananerne op af fryseren og blender dem med en stavblender til konsistensen er helt "glat". Kom den ønskede smag i og sæt den derefter i fryseren til den er frossen eller let cremet :-)


KANEL: Bland 1 spsk kanel i banan mosen.

HYLDEBLOMST: 1 spsk hyldeblomst saft, ufortyndet.

KOKOS: Rist 1-2 spsk kokose

LAKRIDS: Kom 1 spsk salmiak pulver, eller lakridsrodsekstrakt

CHOKOLADE VALNØDDER: ½ plade chokolade 70-80 %, hakket. En håndfuld valnødder, hakket

KOKOS/MYNTE: Rist kokos og lidt vand og hæld i et glas fyldt med mynteblade, og lade den stå sådan og trække lidt. Pas på med for meget vand. Hvis ikke der kommer så meget mynte smag, kan du prøve med lidt mynte-ekstrakt.


Hvis du ønsker den cremede konsistens skal du dog tage den ud lidt før den skal spises. Alle opskrifterne svarer til 3-4 bananer.

Bisous Jose

5 kommentarer:

 1. hold op, hvor ser det alt sammen lækkert ud! især hyldeblomstisen lyder fantastisk :)

  / http://twopiecesandapuzzle.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Den var også ganske fantastisk! Men lige den, kan godt være lidt længere om at fryse ned, bare lige så du er opmærksom hvis du kaster dig ud i projektet :-) Det er virkelig også en super inspirerende blog du har! Du har fandme styr på det med mode og billeder! :-)

  -Jose

  SvarSlet
 3. Mest inspirerende blog jeg længe har set! Jeg er helt blæst omkuld, det er sgu godt arbejde piger! :) Jeg er hermed fast læser. Tusinde tak!

  xoxo Caroline
  www.icarolinesverden.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det skal helt klart afprøves - hvor ser det lækkert ud!
  Har først lige opdaget jeres blog, og I har hermed erhvervet jer (endnu) en fast læser!
  Keep up the good work

  SvarSlet
 5. Ej tusinde tak piger, virkelig! Uden aller jer læsere var vi slet ikke nået så langt. I er for seje virkelig!
  KYS til jer!

  -Jose

  SvarSlet