02 september 2011

MAD - FOODCAMP 2011Har i hørt om MAD - Foodcamp? Hvis ikke, så skal i virkelig tage derud når det kommer igen (som desværre først er engang til næste år). Det er så spændende og man lærer så meget om mad og madlavning som man troede man ikke vidste! Det er rigtig god stemning, og så er det lidt sådan festivals agtigt når folk vader rundt i bare tæer og regnevejr ;-) Man kunne prøve alt fra Vild wok på bål til at smage de lækre smagsprøver de serverede. Nu er det efterhånden lidt tid siden at vi var der, eftersom det var i lørdags, men derfor skulle i ikke snydes for et indlæg med lidt forskellige billeder vi tog derinde ;-)

Det er et fantastisk arrangement som vi glæder os meget til at deltage i igen næste år!

Bisous Jose et Chris

8 kommentarer:

 1. Smukke billeder piger!
  Jeg ville også gerne ha været afsted, men det passede bar ikke lige så godt ind i mine planer denne gang..
  Måske næste år..

  SvarSlet
 2. Hey Miss Mufin!

  Jeg vil råde dig til at tage derind næste år, hvis du har tid og ikke lige har noget at lave. Det er super fedt! og man får virkelig lækre smagsprøver!

  -Jose

  SvarSlet
 3. Hold da op fantastiske billeder - hvor ser det bare godt ud

  /Lise

  SvarSlet
 4. Hej søde Lise!
  Mange tak! Det var også ganske fantastisk derude! :-)
  - Chris

  SvarSlet
 5. Ej hvor sjovt! Jeg så, da I fik taget billede sammen med Claus! (jeg var en af dem, der stod og ventede på det foredrag, han skulle holde for den gruppe, jeg fulgtes med :-))

  Rigtig flotte billeder!

  SvarSlet
 6. HAHA! Hvor er det sjovt! vi følte os lidt sjove sådan at skulle stille op til et billede, fordi I jo stod og ventede :-) Men det var egentlig fordi vi ville spørge ham om noget, men det kunne vi ikke nå, så det blev til et billede i stedet! Hvordan var hans foredrag? :-)
  - Chris

  SvarSlet
 7. Det var - vanen tro - rigtig godt. Det var første gang, jeg hørte ham tale på engelsk, men det gik også fint - omend sproget blev knapt så svulstigt, hehe. Han nåede da også at bruge hele sin 'taletid', for han er virkelig passioneret, når han fortæller :-)

  SvarSlet
 8. Det var dejligt at høre, det lyder virkelig spændende! Så burde vi næsten være blevet, der var bare så meget vi ikke havde fået set, men det må blive en anden gang :-)

  SvarSlet