11 september 2011

UNE SURCHARGE À LA MENTHE // MYNTE OVERLOAD
Jeg har aldrig i mit liv set så meget mynte samlet på ét sted! Mine søde naboer skulle holde fest og havde nok overvurderet mængderne af mynte til mojitos, så jeg var så heldig at få det de ikke selv kunne bruge. Mynte er en af mine absolutte yndlings krydderurter, og i følge mig kan det bruges til alt. Så de næste par dage kan jeg godt garantere for at det mad jeg laver kommer til at indeholde mynte, and lots of it :-)
Jeg håber I har haft en dejlig weekend alle sammen!
Bisous Chris

5 kommentarer:

 1. ÅÅrh, dream come true! Jeg ville nok fryse noget af det ned :)

  SvarSlet
 2. Et forslag: Kog vand op med sukker til sukkeret er opløst og hæld det over et stort bundt mynte. Lad det stå og trække i køleren til dagen efter og si det så. Spæd op med saften fra et par limes, alt efter smag, og hæld det på flasker. Smid det på køl eller frost og du har den lækreste saft til danskvand, vand eller cava.. Jeg elsker også mynte! :-)

  Julie/Gane&Gaffel

  SvarSlet
 3. Hej Signe!
  Det lyder som en meget god idé, tænker også at jeg måske vil lave en is af noget af det :-)

  Hey Julie!
  Hvor lyder det bare lækkert! Har allerede brugt en del af det, så jeg må lige se om jeg har nok. Ellers må jeg i hvert fald lige huske det til en anden gang :-)

  - Chris

  SvarSlet
 4. Hvor ser det lækkert ud! Jeg gad godt at jeg havde en egen have med masser af krydderier! :)

  SvarSlet
 5. Hej Linn!
  Jeg er så heldig at min mor bruger mange krydderurter i sin mad, så vi har et bed med lidt forskellige ting. Hvis man nu bor i lejlighed eller andet kan man sikkert også dyrke det på altanen, i altankasser, det ser så fint ud! :-)
  - Chris

  SvarSlet