03 oktober 2011

NOUILLES AU BOEUF ET LE CHOU // NUDLER MED OKSEKØD OG SPIDSKÅL


Her er en super nem og lækker nudelret. Det er nemt og hurtigt, og hvis du ikke lige har oksekød kan du altid bruge kylling eller lave retten uden. Den mætter dejligt og oyestersaucen gør lige at retten smager helt fantastisk.

150-200 g nudler, gerne udon
200 g mørt oksekød i strimler
1 tsk sukker
3 fed hvidløg
et halvt spidskål i breder strimler
4-5 spsk oyestersauce
1-2 spsk sesamfrø
2-3 avocadoer
koriander til pynt

Kog nudlerne efter anvisnig på pakken. I mens ristet oksekødet på en varm pande i lidt olie.Når kødet er brunet tilsættes sukker. Derefter tilsættes hvidløg, kål, sesam og oyestersauce. Server med det samme med lidt koriander og avocado i både.

Bisous Jose

3 kommentarer:

 1. Der er blevet skrevet "4-5 oyestersauce" og da jeg ikke ved hvad oyestersauce er, bliver jeg i tvivl og der mangler at stå spsk?
  Jeg er ny læser, men er virkelig glad for at have fået jeres blog anbefalet! I er enormt inspirerende og jeg elsker at læse med :-))

  SvarSlet
 2. Mums det ser dejligt ud.. men det gør jeres retter jo hver gang :-)
  Jeg er stor fan af spidskål og i får præsenteret det smukt.

  @Ninette ..det er østerssauce på dansk og man kan købe det i velassorterede supermarkeder eller asiatiske specialbutikker. Det er lidt som en koncentreret fiskefond agtigt.. giver god aroma til wokretter ;-)

  SvarSlet
 3. Ninette; Er glad for du lige gør mig opmærksom på det, da jeg slet ikke havde lagt mærke til det. Har ændret det så der står "4-5 spsk" nu, så er folk ikke i tvivl :)

  Stine; Arh, hvor er det altså skønt at høre! Jeg er også stor fan af kål- og wokretter.

  ps. Eeeeelsker din blog!!

  -bisous Jose

  SvarSlet