04 januar 2012

UN PETIT MESSAGE || EN LILLE BESKEDHEJ MED JER!
Det her indlæg har vi længe overvejet, både om vi overhovedet skulle skrive det og dernæst hvordan. Vi holder en pause. Ikke for evigt, og ikke en lang én. Der er flere årsager til vores beslutning.

Først er det tiden, det er meget tidskrævende at have en blog - i sær en madblog, fordi man hele tiden skal komme op med en ny, spændende og anderledes ret, som andre helst ikke skal have fundet på før dig. Og som I nok kender fra jeres eget liv kan det være svært at nå alt det man gerne vil. Vi har både skole, venner, lektier og fritidsinteresser der - ligesom bloggen - også har brug for tid og pleje for at kunne fungere. 

Og til en anden form for tid, billeder er jo også en stor del af en madblog. Det er svært at få taget gode billeder, for det første fordi vores udstyr ikke lige ligger i verdensklassen, men også på grund af den korte tid med dagslys. For hvis du vil skabe et nogenlunde resultat her i vintermånederne skal du have kameraet fremme mellem 11 og 15. Og med en skoledag der forløber fra 8 til en 14 stykker er det altså svært at få til at hænge sammen.

Så hvad vil vi opnå med vores pause? Svaret er ganske enkelt: inspiration.
Vi vil nemlig bruge pausen til at gå og samle inspiration fra alt vi omgiver os med. For selvom vi begge to helt klart mest er til sommer og sol, og let kører tør i vitaminrige supper og varme drikke mod løbende næser, så er det nu alligevel naturen der inspirere os mest. Og man kan jo ikke sætte en finger på den smukke vinter - hvis der ellers ville komme lidt sne og frost.

Vi kan ikke vente med at vende tilbage i fuldt flor med rygsækken tætpakket med flotte billeder, og lækre retter som måske kan ende som din aftensmad eller søndagskage i den nærmeste fremtid. Derudover har vi jo også vores lille hemmelige projekt, som vi glæder os som små børn til at fortælle jer om.

Ha' det godt så længe. Det bliver helt underligt ikke at blogge - og vi kommer med garanti til at savne det og jeres opmuntrende kommentarer som, sammen med vores store kærlighed til mad, er grunden bloggens eksistens. Men vi kan nu engang føle at det her er det rigtige for os :-)

                                   
VI ER TILBAGE TIL FEBRUAR
ALT DET BEDSTE, GROS BISOUS
JOSE ET CHRIS


19 kommentarer:

 1. Piger det er det rigtige at gøre, hvis i ikke føler jer inspireret. Det skal være en glæde at blogge, også er det altså klogest at tage en pause, hvis lysten og tiden ikke lige er der. Jeg har alt respekt for jer, og jeg ved hvor meget jeres blog betyder for jer. I er seje, at i tog den her beslutning, det er meget flot tænkt, når jeg ved hvor meget det betyder for jer.
  Jeg er stolt af jer lige meget hvad, i har opnået så meget, og inspireret så mange mennesker med jeres billeder og flotte opskrifter.
  -Jules <3

  SvarSlet
 2. Fornuftigt, at tage sådan en beslutning, hvis I føler, at I mangler inspiration, tid og hvad der ellers fylder kalenderen. Jeg tror, at alle har brug for at tage en pause sommetider, og det er helt forståeligt fra min side af. Jeg glæder mig til, at I vender tilbage med fornyet energi til bloggen. Det er jo dejligt, at man kan finde jeres gamle, fantastiske opskrifter i arkivet - hav det godt indtil da, søde piger :-)

  SvarSlet
 3. Kære Piger

  Det har jeg stor forståelse for. Jeg kæmper også en brav kamp med 3 børn, landsted, chefjob, rejser osv. Det er ikke nemt at ramme dagslyset! Flot at I tog den beslutning og pausen er da også ret kort. Godt for os, som synes, at det er hyggeligt at følge jer.

  Klem fra Camilla

  SvarSlet
 4. Fornuftig beslutning! Jeg glæder mig til at 'se jer', når I er tilbage.

  Vh. Anne

  SvarSlet
 5. Hej Jules!
  Tusind tak for din støtte, det betyder utrolig meget! Du er den bedste!
  Tusind knus
  Jose et Chris

  SvarSlet
 6. Hej Ida Marie,
  Dejligt at du er så forstående, og som du selv siger, de fleste kan nok forholde sig til problemet. Vi glæder os til snart at vende tilbage igen med fuld power!
  Alt godt herfra,
  Jose et Chris

  SvarSlet
 7. Hej Camilla,
  Vores version af manglende tid kommer virkelig i perspektiv når man hører alt det du skal nå. RESPEKT herfra, det er så sejt at du kan få tid til det hele, og så samtidigt være så overskudsagtig at kunne lave de smukkeste kager. Hatten af!
  Knus
  Fra Jose et Chris

  SvarSlet
 8. Hej Anne,
  Tusind tak for støtten, det er vi virkelig glade for. Vi glæder os også til at vende tilbage med fuld energi og mad i massevis! :-)
  Kærlige klem
  Jose et Chris

  SvarSlet
 9. Det lyder som en rigtig god og fornuftig idé! Jeg er rigtig vild med jeres blog og finder den, og jer som personer, enormt inspirerende og jeg håber, at I vil få en masse inspiration, men alligevel få taget billeder af alle de lækre ting og sager I får bikset sammen den næste måneds tid, som eventuelt kan ryge en tur på bloggen når I engang vender tilbage. Det er dejligt at der er noget at glæde sig til i februar <3 I må have det rigtig godt i mellemtiden! :-)

  SvarSlet
 10. Er er jeg rigtig ked af at høre, men det lyder alligevel som en god ide :) Jeg glæder mig meget til I starter igen og jeg kan nyde jeres dejlige billeder og opskrifter!!
  Har dog tænkt på noget... jeg er i USA, og jeg vil gerne lave noget rigtig dansk, har i nogle ideer?
  Håber I kan hjælpe :)

  SvarSlet
 11. Hej piger! Synes det er en helt fair beslutning i har taget. Jeg har fået utroligt meget inspiration til min mad gennem jeres blog, og glæder mig til at følge jer igen fra Februar. I må have det godt i mellemtiden!

  Knus Cecilie

  SvarSlet
 12. Hej Ninette,

  Tak for støtten og de rigtige søde opmuntrende kommentarer!! Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage med ny inspiration! ;-)

  Vi ses i februar.

  Bisous! ;-)

  SvarSlet
 13. Hej Caro,
  Vi glæder os også til at komme tilbage! Uh, jeg tænker med det samme på frikadeller - og så måske med kartofler og råkost salat til, det burde være muligt at få ingredienserne til det derover. Og så kan du måske lave en citronmåne til desseert :-) Det lyder fedt at du er i USA. Tak fordi du læser med

  Bisous

  SvarSlet
 14. Hej Cecilie,
  Dejligt at høre at du forstår beslutningen, det er virkelig rart! Hvor er det dejligt at du kan bruge bloggen! Vi elsker også at følge dig! Ha' det godt så længe :-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 15. Fornuftigt - så længe I har det godt med det, så er det jo perfekt!
  Bloggerverdenen løber jo ingen vegne, og I kommer (formentlig) tilbage med fornyet energi og god inspiration :)
  Nyd tiden, og lad være med at stresse - I har jo så mange opskrifter, vi stadig kan tage af :)
  TAK FOR GOD BLOGGING OG SMUKKE BILLEDER!

  SvarSlet
 16. Hej Nørrebro,

  Det har du helt ret i. Og alle kan jo have brug for en pause. Vi glæder os, trods stress og minus inspiration, dog alligevel til at vende tilbage og opdatere så ofte som det nu kan lade sig gøre ;)

  Vi vil selvfølgelig fortsat følge din blog ;-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 17. I skal være velkomne... :)

  Ud og få noget inspiration! Og held og lykke med det :)

  SvarSlet
 18. Glæder mig allerede til i kommer tilbage, og hvor er det fedt i tager det så seriøst! Der er mange blogs/madblogs derude der kunne lade sig inspirere, og køre tingene så professionelt som i gør :) Rigtig god tirsdag

  SvarSlet
 19. Tak for støtten Sisse! ;-)

  Jose et Chris

  SvarSlet