FORRET MED STÆRK OG SYRLIG ÆBLESALSA, LAKS OG GODT BRØD
ca. 400 g røget laksDild
ÆBLESALSA
Olivenolie
Salt og peber
2-3 syrlige æbler
1 dl rapsolie
2 spsk æblecidereddike
1 spsk revet frisk peberrod
2 spsk kapers med 1 spsk lage
2 spsk frisk finthakket dild
½ dl finthakket rødløg
Skær æblet i små tern. Bland herefter æblet med rapsolie, æblecidereddike, peberrod, kapers, kaperslage, dild og rødløg. Smag til med salt og peber. Server med et godt, lunt brød og laks.
HAR I OGSÅ EN LIVRET? HVIS JA, HVILKEN?
Bisous Chris
Flæskesteg med brunede kartofler, syltet rødkål og brun sovs. Mmm...
SvarSletÅh ja, en rigtig klassiker, det er også altid godt! Jeg får det kun én gang om året, juleaften, og måske er det det der gør den retten så speciel :-)
SletKnus,
Chris
Ser meget lækkert ud! Er det røget laks?
SvarSletHej Anna,
SletMange tak! Ja, det er røget laks, men et bestemt stykke der hedder Filet Royal, som vidst skulle være den 'fine' del af laksen. Det burde være til at skaffe i fx. Føtex :-)
Bisous,
Chris