8-10 SUNDE COOKIES MED BANAN, HAVREGRYN, CHOKOLADE, KANEL OG ROSINER
1 stor banan
125 g finvalsede havregryn
2 spsk kokosolie (kan erstattes af smør)
1 tsk stødt kanel
20 g valnødder
25 g mørk chokolade
25 g rosiner
1 tsk rørsukker til drys
Mos bananen med en gaffel. Tilsæt havregryn og rør godt. Varm kokosolien op, evetuelt i mikroovnen (olien har en meget lav smeltetemperatur, et par sekunder i mirkoovnen er nok). Hæld det også i skålen med havregryn og banan. Tilsæt kanel, hakkede valnødder, hakket chokolade og rosiner. Rør godt sammen. Form 8-10 cookies ud af massen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Drys med rørsukkeret og bag i 20-25 min ved 175 grader.
BISOUS CHRIS
Det lyder helt vildt godt! Og jeg kan altid bruge en opskrift på sunde alternativer til alm. kage, å din opskrift skal straks afprøves. Måske med lidt mørk chokolade i stedet for rosiner... Tak!
SvarSletDet er jeg glad for at høre, Ida! De kan klart anbefales, jeg har faktisk også både rosiner OG chokolade i, det smager herligt :-)
SletGod aften,
Chris
Lyder virkelig lækker! Den må jeg prøve!
SvarSletDet er jeg glad for du synes! De smager super skønt! :-)
SletChris
Årh hvor lyder det lækkert!
SvarSletTusind tak, Dagmar! De smagte også skønt! :-)
SletChris
Mmm hvor ser de gode ud, de må have været et hit på den togtur ;-)
SvarSletTusind tak! Det kan du tro de var! :-)
SletChris