28 juni 2011
JOUR 2 // DAG 2
Det her er ikke helt præcist rugbrødsboller, men det er rugklapper! Og de smager altså lige så fantastisk, specielt hvis du ruller dem i forskellige kerne såsom solsikkekerne og græskarkerner.
Efter at dejen har stået (tildækket) og hævet natten over skal du nu rive 2 gulerødder i dejen og blande 175 g hvedemel i, men du skal dog holde noget tilbage til æltning. Så kan du selv lave så mange boller du ønsker eller den størrelse.
De skal have 15 min. i ovnen på 210 grader.
Bisous Jose
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mums de ser lækre ud.. -det skal straks afprøves hjemme i køkkenet! :O) Tak for opskriften!
SvarSletSikke en skøn blog, med en masse lækre opskrifter! Dem vil jeg helt sikkert benytte mig af fremover :) Jeg er nu fast læser. Knus
SvarSletevermoreida.blogspot.com
De er perfekte til madpakke og til lidt mindre børn fordi at de netop er lidt søde og saftige med gulerødderne ;-) God fornøjelse!
SvarSletTusinde tak Ida Marie, det betyder rigtig meget at få sådan noget af vide. Vi vil helt sikkert også tjekke din blog ud med det samme! :-)
SvarSletBisous
Så er opskriften afprøvet og sikke en succes! :O) Det gik dog op for mig, at jeg kun havde knækkede hvedekerne, så det blev brugt i stedet for rugkerner, men stadig et hit, som nu skal nydes til frokost i dag :O)
SvarSletDet er jeg super glad for at høre Heidi. Man kan rigtig eksperimentere med forskellige kerner og frø ;-)
SvarSlet