20 august 2011

BARBECUE // GRILLAFTEN







Vejret har jo været ganske fint i dag! I hvert fald hos mig. Det skulle selvfølgelig udnyttes, så derfor lavede vi her til aften mad på grillen.
Kartoffelsalat:
1 kg kartofler
1 rødløg
½ agurk
1 pottedild
1 potte persille
1 potte purløg
2-3 spsk rødvins eddike 
5-6 spsk vindruekerneolie eller rapsolie
2 tsk dijon sennep
Lidt vand
Salt og peber

Mens kartoflerne koges, hakkes løget, agurken og krydderurterne, og lægges i en stor skål. Dressingen af rødvins eddike, olie, vand, salt og peber og dijon sennep røres sammen i skålen. Til sidst halveres kartoflerne og blandes med de andre ingredienser.

Spidskål med citron:
Et spidskål
Citronsaft
Olivenolie
Salt og peber
Spidskålen deles i kvarte, lægges i folie og skænkes med olivenolie, citronsaft og salt + peber. Derefter lægges de på grillen i ca. 25 minutter, hold dog en smule øje med grillen, da varmen kan variere. Til vinter kan kålen også sagtens laves i ovnen.

Vi serverede det sammen med soya/ingefær marineret kalkun, der også blev grillet :-)

Bisous Chris!

Vi har i dag lavet den overraskelse som vi har snakket om, den skal lige finpudses og så er den klar, glæd jer! :-)

2 kommentarer:

  1. Hvor ser jeres opskrifter og fotos tiltalende ud!!! Jeg glæder mig til at følge jer fremover og prøve jeres opskrifter :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak!! Det varmer med sådan en sød kommentar! Og i lige måde! :-)

    SvarSlet