21 august 2011

CHOU AVEC DU SEIGLE PERLES ET DE SÉSAME VINAIGRETTE // SPIDSKÅL MED PERLERUG OG SESAMDRESSING

Forleden skulle mig og min skønne veninde Julie være alene hjemme en aften, så vi kastede os ud i meget lækker og sund "kålsalat". Det smagte faktisk rigtig rigtig godt, taget i betragtning af at det var noget af et "forsøg" som jeg ville afprøve. Man kan sagtens kombinere kål og perlebyg eller hvedekerner, og det er super smart da det mætter og kun den er en "ret i sig selv". Du kan servere med noget brød eller fisk.

KÅL OG PERLEBYG SALAT:
Ønskede mænge perlebyg, tilberedt efter anvisning på pakken
1 squash i tern
4 gulerødder i tern
Champignoner i tern
Teryiaki-stegt kylling i tern

SESAMDRESSING:
1 ½ spsk sesamfrø
1 spsk rørsukker
1 ½ spsk sesamolie
1½ spsk olivenolie
1 tsk hvidvinseddike
2 spsk sojasauce

DESUDEN:
2 Grapefrugter
2 Modne avocadoer
½ Spidskål


Snit spidskål og fordel på et fladt fad. Hæld sesamdressingen over perlebygs-blandningen, og derefter kom det over spidskålen. Skær grape og avocado i mundrette størrelse og server. Peanuts giver et rigtig lækkert tvist, hvis du ellers er til peanuts.
Salaten smager mindst lige så godt til frokost næste dag, eller til madpakken ;-)

På mandag bliver overraskelsen offentliggjort, glæd jer! 


Bisous Jose

3 kommentarer:

  1. Det var så lækkert! :-) Kan klart anbefale det.
    Piger det er så flot alt det med jeres blog!

    SvarSlet
  2. Det ser virkelig lækkert ud!!
    Rigtig flot blog i har :)

    SvarSlet
  3. Tusinde tak Jules, det var for hyggeligt, og du var en rigtig sød hjælper <3



    Laura; Ej tak! Hvor er ud sød. Har du selv en blog? :-)

    Bisous Jose

    SvarSlet