26 august 2011

LA COMPOTE DE POMMES ET PRUNE À LA RÈGLISSE ET DE CITRON // BLOMME OG ÆBLE -KOMPOT MED LAKRIDS OG CITRON


Chris har jo lavet så mange lækre forskellige ting til at peppe yoghurten op med, så da jeg så noget lign. det her i en af vores kogebøger tænkte jeg at jeg vil prøve at lave det, og så komme lidt yoghurt toppet med müsli. Det smagte vildt godt, og det giver den lige en lidt sødere smag hvis man nu bruger A38 eller Græskyoghurt som godt kan være lidt bitre eller sure.
Den er god på brunchbordet som en lille slags "starter" bare i en mindre portion.

KOMPOT:
3 æbler
3 blommer
2 tsk lakridsrodspulver
saft fra en halv citron
skal fra 1 citron
1-2 spsk rørsukker.
1 dl vand

Bring det hele i kog, og skru derefter helt ned og lad det stå og simre til det bliver "blødt". Der skal stadig være lidt grove stykker i. Kan gemmes i helt op til 3 dage i køleskabet og kan altid varmes lidt i mikroovnen.

Prøv med kanel i stedet for lakridsrodspulver


Bisous Jose

3 kommentarer: