06 september 2011
COURGES BRUSCHETTA // SQUASH BRUSCHETTA
Det var lidt af et forsøg jeg havde lyst til at afprøve og jeg må indrømme at det smagte helt fantastisk!!
Jeg lavede mit på rugbrød fra bageren da jeg mest er til rugbrød og det er jo faktisk også en del sundere en hvidt brød. Jeg elsker almindelige bruschettaer og hvidløgsbrød, så derfor har jeg eksperimenteret lidt med det ;-)
SQUASH BRUSCHETTA:
½ squash
3-4 blommetomater
1 spsk æbleeddike
1 håndfuld grofthakket mandler
Frisk rosmarin el. timian
1 fed hvidløg
oliven olie
salt og peber
Servere med revet mozzarella eller parmesan.
De er super enkle og man kan servere dem til forret i form af en masse små udgaver ;-)
Bisous Jose
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Det ser knagme' godt ud :O) Og god ide med rugbrød i stedet for man altid bruger hvidt brød, som jo ikke ligefrem er så sundt ;O) Dejlig inspiration igen-igen!
SvarSletRigtig god ide at lave bruchetta på et godt rugbrød. Det vil jeg prøve næste gang vi har et godt rugbrød
SvarSletTak for dejlig inspiration
Heidi; Ja det er så smart, og det smager faktisk også bedre, hvis jeg selv skal sige det ;-) Tak.
SvarSletAnn-christine;
Det er nemlig super lækkert, men du kan sagtens bruge et lidt "kedeligt/tørt" rugbrød da du næsten ikke kan smage forskel når det kommer i ovnen :-)
-Jose
Mums, lavede dem i weekenden, og det var et hit!
SvarSletDet er jeg rigtig glad for at høre!! :-)
SvarSlet-Jose
Hvad er fremgangsmåden? Jeg er helt dum i et køkken, så ingredienslisten er ikke nok :(
SvarSletHej, hvor lang tid vil du give det i ovnen?? :)
SvarSlet