01 september 2011

CROQUETTE DE POISSON AUX HERBES // FISKEFRIKADELLER MED KRYDDERURTER


Tilsæt lidt mere smag til dine fiskefrikadeller ved blot at tilsætte dine ynglings krydderurter, det er nemt og smager fantastisk! Det gælder om at eksperimentere! Du kan lave ekstra mange og fryse dem ned, eller tage dem med på madpakken til næste dag.
De er rimelig nemme lige at bikse sammen, det der tager tid er at stege dem, men du kan bare tage en helt almindelig spiseske og tage en klat på pande og så tryk lidt forsigtigt på dem :-) Og så kan de godt stå og passe sig selv lidt hvis de er på lidt svag varme :-)

Server med lækker avocado dip!

FISKEFRIKADELLER:
500 g fiskefars, f.eks torsk
1 løg (kan udelades)
1 æg
1-2 spsk hvedemel
1-2 spsk soja
1 spsk sød chilisauce
skal og saft fra en øko lime
1 lille håndfuld ristet peanuts
citronmellisse, koriander og mynte, finthakket

Du kan også tilsætte hvidløg.

AVOCADO DIP:

3 avocadoer
1 håndfuld kryddeurter f.eks. koriander
1 mango, i tern
1 lille snack rødpeber, i tern
1 fed hvidlæg, presset
 blend avocadorene og tilsæt resten
smag til med salt og peber

Server retten med kartofler eller en flot salat :-)


Bisous Jose

Ingen kommentarer:

Send en kommentar