I onsdags var vi inviteret til chokoladekursus hos Midtown Grill, på Mariott Hotel.
Kokken Tor Stubbe og hans lærling Nynne fortalte om kunsten at tempererer chokolade og lave fyldte chokolader. Udover det fortalte han om sin lange karriere, hvor han blandt andet var dessertkok i Barcelona og London. I de 3 timer kurset varede lærte vi alt om chokolade af Tor Stubbe, men vi fik også lært en hel del af de andre bloggere; Mira fra Miras Madblog, Line fra Kageslottet, Camilla fra Himmelske Kager, Pia fra Kagekonen og Malou fra Klidmoster
Vi lavede 4 forskellige fyldte chokolader; Passionsfrugtspiruletter, Havtornskaramel, Hasselnødde- og tonkapraline, karameliserede kakaobønner og puf, Stjerneanisganache med espressoreduktion.
Undervejs blev vi forkælet med champagne, Gravadlaks med citronmascarpone, Foie Gras, scones, cookies, lemon curd, hjemmelavet nutella og sidst men ikke mindst chokoladen.
Med os hjem fik vi noget af den Bolivianske chokolade som Tor selv bruger, den chokolade vi selv lavede og transfersheets med Mariott tryk til når vi selv skal igang med at tæmme chokoladen ;-)
Det var vores første event og vi kan ikke sige andet end at det var mere end vellykket.
Så tusinde tak for en dejlig og lærerig aften kokke og madbloggere
Bisous Jose et Chris
Mums, mums, mums!
SvarSletKat//
katrinedamsgaard.blogspot.com
Hej Katrine,
SvarSletDet var nemlig super lækkert! ;-)
Bisous
Lyder som et rigtig lækkert event! Lige noget jeg ville finde spændende :)
SvarSletwww.itsmypassions.dk
Hej Julie,
SvarSletDet var også virkelig lækkert! Og spændende ja, hvis I vil have opskriftene må I gerne få dem :-)
Bisous
Hvad er de brogede kugler på 4. billede for nogen dutter? De ser mærkeligt lækre ud!
SvarSlethej Nørrebro,
SvarSletVi ved faktisk heller ikke hvad det helt præcist var, det var nogle vi fik serveret sammen med champagnen ;-)
/Jose
:) sjovt! men... var det måske massiv chokolade? eller... hm... de ligner støvkugler. spiselige støvkugler ;)
SvarSletDet var sådan en slags rustik skal og så var der sådan en flydende masse indeni, kender du dem? ;-)
SvarSlet/Jose
Hm... Næh... Synes de minder mig om et eller andet, jeg fik som lille, men kan slet ikke genkalde smagen eller det helt rette billede i hukommelsen. De ser bare super lækre ud!
SvarSletDet var de godt nok også!! ;-)
SvarSlet/Jose
Selv tak for sidst. Det var meget hyggeligt og lærerigt - og ikke mindst dejligt at møde jer to søde piger med så flot en blog :-)
SvarSletHej Camilla,
SvarSletJa det var, og i lige måde! Dine kager er SÅ imponerende! :-)
Bisous