Prøv de her vafler som smager himmelsk og kun er sødet af naturlige veje. Og hvis du leder efter vafler i en helt anden boldgade kan jeg også stærk anbefale spinatvafler.
8 VAFLER MED CITRON, BIRKES OG TIMIAN
100 g smør
2½ dl vand
2 dl mælk
2½ dl hvedemel
1 dl havregryn
2½ tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
Skallen fra 1½ - 2 citroner
5 spsk birkes
Et par kviste timian
3 spsk kokosmel
Smørret smeltes og køles ned. I mens blandes alle de andre ingredienser i en stor skål. Pisk til sidst smørret i og steg dem gyldne på et meget varmt vaffeljern med lidt smør. Prøv at spis dem med et klat lemoncurd eller nogen rårørte bær som brombær eller hindbær.
Håber I nyder det dejlige vejr og den internationale vaffeldag! Hvilke vafler er forresten jeres yndlings?
BISOUS CHRIS
Hvorfor opdager jeg først jeres blog nu! Den er jo vildt fed. Tak fordi I deler de dejlige opskrifter. Jeg glæder mig til at følge med på bloggen. :)
SvarSletHahah! Tusind tak! Vi er bare glade for at I gider læse med! :-)
SletHa' en skøn dag,
Chris
Jeg har aldrig nogensinde set nogle mere indbydende billeder end jeres!!! De er virkelig smukke, og man får lyst til at gå i gang med hver eneste opskrift, fordi I får det til at se så lækkert ud!! Elsker at følge med, stor ros til en super smuk blog :)
SvarSletHold da op for et dejligt kompliment! Hvor er du altså sød! Du har lige gjort den her skønne solskinsdag endnu bedre - tusind tak! :-)
SletBisous Chris
Hejsa. I er godt nok dygtige. Kender i ramsløg, som er dejlige at bruge i
SvarSletmadlavningen?:)
Hej Johnnie,
SletTusind tak, det er dejligt du synes det! Ja dem kender jeg godt, men jeg har faktisk aldrig prøve at lave noget med dem - men det har jeg også besluttet at lave om på denne sommer! Har du nogle favorit opskrift med ramsløg? :-)
Bisous Chris
Hej. Jeg har ingen favoritopskrift med dem, men jeg bruger dem helst
SvarSlethver dag. I skal lige være opmærksomme på, at de blomstrer i slutningen af april/maj,
og så er de grønne blade kedelige, men så kan man spise blomsterne. I bor måske tæt på
"Søndermarken"-Valby, hvor der er mange?:)
Hvornår er de allerbedst? Er det der i april for bladene bruger man også, gør man ikke :-) Nej desværre ikke rigtigt, vi bor rigtig tæt på Dyrehaven, måske de er til at støve op der?
SletBisous
De er allerbedst som nye skud. Jeg kunne høste de 1. i uge 8 iår, og ja, man spiser de grønne blade, og man KAN være heldig at finde gode blade, når de blomstrer. På et tidspunkt trækker de sig tilbage i jorden, og så er de væk, men så kan man købe tørret ramsløg, bl.a. i Kvickly. Jeg ved ikke om, at de er inde i "Dyrehaven", men jeg så dem i Superbest sidste år, og i har måske en god grønthandler, som kan skaffe dem? Ellers er det sjovest at finde dem i naturen. Man kan lave en dejlig pesto med dem.:)
SvarSletTusind tusind tak for de fede tip! Det skal jeg huske på! Jeg skal vidst snarest muligt på jagt:-) Mmm.. ramsløgpesto, det lyder himmelsk - det må jeg helt klart prøve at lave!
SletRigtig god aften!
Bisous Chris
Hej igen. Jeg prøvede at google "ramsløg i Dyrehaven", og så er der en artikel, som hedder
SvarSlet"Påskelam a la Noma", og der står der, at der er ramsløg i "Dyrehaven", men prøv at allier jer med en, som kender dem, og i kan google dem.:)De er meget anvendelige.:)
Ej tusind tak - hvor er det sødt af dig! :-) Jeg må vidst på jagt snarest :-)
SletRigtig god aften!
Chris
Jeg håber, at i finder dem. Jeg vil bage citronkagen i min ferie. Den lyder lækker.:)
SvarSletDet håber jeg også vi gør! Det kan du roligt gøre - den er herlig! :-)
SletRigtig god påske,
Chris
Hej. Jeg bagte den idag, men min ovn driller, så den var lidt klæg i midten, og lidt tør ude i siderne, men ellers er den godt nok herlig.:)
SvarSletHej Johnnie!
SletDet var da lidt ærgerligt med din ovn, men herligt at du kunne lide den alligevel - jeg synes også den er skøn! :-)
Håber du nyder påsken!
Chris
Hvordan har du fået rød bøjle på? :-)
SvarSletDet er min lillebror på billedet.. Jeg tror bare han har spurgt sin tandlæge, det er vidst elastikker eller sådan noget, har ikke helt styr på det :-)
SletChris