21 juli 2012

PIZZA AUX COURGETTES || PIZZA MED COURGETTE, PARMASKINKE, GEDEOST OG MYNTE

Jeg er egentlig ikke sikker på, om jeg har vist denne pizza på bloggen før, men den er i hvert fald gået hen og blevet en sand sommerklassiker, den er nem, enkel og smager friskt og forrygende! Jeg snyder for det meste og bruger færdige bunde, men har man tid og overskud bliver den selvfølgelig kun bedre af den hjemmelavede slags. OBS. kunne ikke huske hvor opskriften stammede fra, men kan nu se at det er et Alt for Damerne blad, og en opskrift af dygtige Mira Arkin.
2 PIZZAER MED COURGETTE, PARMASKINKE, GEDEOST OG MYNTE (4 pers, server med en god salat)
2 færdige pizzabunde (omkring 500 g, samlet vægt)
150 smørbar gedeost (normal kan også bruges)
2 courgetter
3 spsk olivenolie
3 spsk citronsaft
Salt og friskkværnet peber
8 skiver parmaskinke
1 lille håndfuld mynte

Evt lidt rucola
Rul bundene ud og smør gedeosten ud over hele overfladen. Skær courgetterne i tynde skiver og læg dem ud på pizzabundene så de er helt fyldt ud. Bland olivenolie og citron og hæld det udover de to bunde. Kværn peber og drys med salt. Bag i en 225 grader varm ovn i ca. 12-15 min. Når pizzaerne kommer ud lægges parmaskinke, mynte og evt. rucola på. Server med en god salat og nyd lune.

BISOUS CHRIS

PS. i morgen tager jeg til Holland med mit softballhold for at spille EM, og vil være uden internet, så bloggen kommer til at stå stille den kommende uge. Ha' det rigtig godt! :-)

3 kommentarer:

 1. Er Jose ikke med i på bloggen mere? Synes aldrig at hun blogger mere?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej du,
   Jo det er hun, men hun har desværre nogle problemer med hendes computer, men jeg satser på, at hun snart vender tilbage med masser af godter at dele ud af :-)

   Knus,
   Chris

   Slet
 2. Det er jeg glad for at høre, elsker jeres blog.
  Knus Laura

  SvarSlet