BANANVAFFEL MED HASSELNØDDER TIL 1 PERSON (GANG OP)
200 g hasselnødder
Først må vi lave en portion hasselnøddemel, denne portion giver meget mere, end man behøver til 1 vaffel, men skal du lave 4-5 stykker, passer det perfekt. Ellers kan det jo gemmes og bruges en anden god gang. Tænd ovnen på 200 grader. Læg hasselnødderne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 10 min. Nulder skallerne af dem og kør dem til mel på en foodprocessor.
DERUDOVER
1 lille bananer
1 æg
3-4 spsk af hasselnøddemelet (kan erstattes fx mandelmel, havregryn og kokosmel)
1 tsk vanilje
1 tsk kanel
½ tsk kardemomme
Smør eller kokosolie til stegning
Mos bananen godt og rør den sammen med ægget. Bland resten af ingredienserne i bortset fra smørret. Tænd vaffeljernet og smør det. Hæld vaffeldejen på og steg den til den er gylden og lækker, det tager et par minutter. Server med din yndlingstopping.
ADVENTSKRAM,
Chris
mums, hvor lyder de lækre! og skønne billeder som altid:)
SvarSletTusind tak, Linda! Og i lige måde, jeg elsker dine altid stemningsfyldte billeder :-)
SletDu ønskes en herlig søndag,
Chris
mh, lækkert! Overvejer lige tanken om hvor vaffeljernet befinder sig i huset!
SvarSlet- Julia, foodallaroundtheworlddk.blogspot.dk
Det må du gøre, Julia, de er så skønne! :-)
SletKnus,
Chris
Uh, det ser lækkert ud! Må jeg spørge om, hvad for et vaffeljern du bruger? De ser da noget nær perfekt bagt ud.
SvarSletTusind tak Emilie, du må prøve dem engang, de er så gode! Det er en nu bare en gammel model fra Melissa, men det er super godt! :-)
SletChris
Det lyder lækkert - flotte billeder :-)
SvarSletDe smager så skønt - tusind tak ;-)
SletGod jul,
Chris