Så er der bananpandekager - endnu engang! Vi håber ikke I er trætte af dem endnu, for det er vi i hvert fald ikke. Mættende, velsmagende, sunde og utroligt lette at lave - hvad mere kan man forlange af sin morgenmad? Denne gang er de med bagt med blåbær og vanilje og serveret med yoghurt, æblekompot og friske blåbær - slet ikke værst, faktisk den bedste version jeg har smagt til dato :-)
GLUTENFRIE BANANPANDEKAGER MED VANILJE OG BLÅBÆR - MORGENMAD TIL 2 PERSONER
2 små, modne bananer
3 æg
1 tsk vaniljepulver
1 god håndfuld blåbær
1 spsk kokosmel
2 spsk boghvedemel
DERUDOVER
Friske blåbær
4 store spsk æblekompot
4 spsk græsk yoghurt eller skyr
Mos bananerne grundigt med en gaffel. Slå æggene ud i de moste bananer og rør godt. Tilsæt vaniljepulver, blåbær, kokosmel og boghvedemel. Bland godt. Varm en slip-let pande op. Smid lidt kokosolie eller smør på og steg pandekagerne til de er gyldne og blåbærene springer. Server dem straks med friske blåbær, æblekompot og yoghurt.
KNUS,
Chris
De ser virkelig lækre ud.
SvarSletJeg bliver altid så inspireret af jeres indlæg. Maden er ikke kun rigtig lækker, men I er simpelthen så dygtige til at tage de mest omponerende billeder - altid :)
Tusind tak, Ida! Hvor er det altså en herlig kommentar, du kan tro den varmer på sådan en kold vinterdag - TAK TAK TAK! :-)
SletKnus,
Chris
Uhm, de ser gode ud. Blåbær er også min favorit. Har ikke prøvet med kokos, men det vil jeg næste gang <3
SletTusind tak, Mette! Ja blåbær er simpelthen så godt, kan ikke vente til de kommer rigtigt i sæson! Kokos kan klart anbefales <3
SletKnus,
Chris
Ser skønt ud - det skal klart prøves i weekenden. Meget inspirerede og stemningsfulde billeder :) - Mette
SvarSletTusind tak, Mette! De kan klart anbefales, perfekte til weekendbordet! :-)
SletRigtig god søndag,
Chris