22 juni 2013

KOLDSKÅL MED HYLDEBLOMST OG DANSKE JORDBÆR

Det er super simpelt at lave hjemmelavet koldskål, og tager ingen tid. Så slipper man får tilsætningstoffer og andre unødvendige ting. Jeg har valgt at lave min uden æg, hvilket jeg synes smager ganske udmærket. Man får bare en mere tyktflydende konsistens, hvis man tilsætter æg(som selvfølgelig skal være pasteuriserede). Jeg har valgt at peppe den lidt op med hyldeblomst, også for at gøre den endnu mere sommerlig, for koldskål er jo bare i sig selv lig med sommer. Derudover er kammerjunkerne byttet ud med lidt knasende granola, som man sagtens selv kan lave hvis man har tid og overskud. Og så selvfølgelig, prikken over i'et: Danske jordbær.

KOLDSKÅL:
500 ml kærnemælk
1 dl koncentreret hyldeblomst saft
3 spsk rørsukker
korn fra 1 vaniljestang

Andet
Granola
Friske danske jordbær

Pisk alle ingredienserne godt sammen. Skær jordbærene i skiver eller tern og drys med granola.



BISOUS
Jose

3 kommentarer:

  1. Det lyder lækkert :-)

    Kig forbi en dag hvis du har lyst :)
    katrinemikkelsen.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Rigtig lækker - prøv at bruge halv øko-tykmælk og halv øko-kærnemælk, så bliver koldskålen endnu mere lækker og cremet

    SvarSlet
  3. Citat af min far:
    "Dette er den bedste koldskål jeg nogensinde har smagt" (Y) (Y) Monster goddd

    SvarSlet