15 juni 2011

LASAGNE VERDE // GRØN LASAGNE



 En sund og grøn udgave af lasagne som smager vidunderligt! Det du skal bruge er:

  • 2 poser friske spinatblade (250 g pr. pakke)
  • 175 g feta
  • 1 dåse hakket tomater
  • 1 hakket løg
  • 2 fede finthakket hvidløg
  • 2 tsk groft salt
  • 2 pakker frisk spinat fettucine
  • Lidt ostesauce (det lyder virkelig ikke særlig lækkert, men det smager overhovedet ikke af ost. Det er en slags sundere form for bechamelsauce)
  1. Skyld spinatbladene grundigt i flere hold koldt vand.
  2. Kom spinatbladene i en gryde med det vand der hænger ved
  3. Damp dem ved kraftig varme og under omrøring til bladene "falder sammen" 
  4. Pres spinaten fri for væde.


 Fordel de hakkede tomater i et ovnfast fad og put en 1/3 af spinaten hen over.

Fordel fettucini'en og fetaternen ud i fadet.
 Fortsæt i samme rækkefølge til der er ikke er mere af det hele. Slut af med lidt ostesauce på toppen. Jo mere ostesauce desto mere crémet bliver den, så det kan du selv styre. Jeg synes personligt selv at det smager bedst når der ikke er for meget på for så bliver pastaen sprød på toppen og det knaser.
Her er noget blandet grønt jeg lavede ud af revet squash, asparges, løg, hvidløg og  salt.
Det skal på efter spinaten og og før fettucine'en.

Bisous Jose

1 kommentar: