24 august 2011

MERCI BEAUCOUP! // MANGE TAK!

HEJ ALLE FANTASTISKE LÆSERE!
Siden vi startede bloggen i maj er det gået virkelig stærkt, og det er takket være jer, så vi ville lige lave et indlæg dedikeret til jer, for uden jer var bloggen intet. Vi er virkelig taknemmelige for at I læser med, og hver eneste kommentar varmer så man tror det er løgn, ligegyldigt om det er positivt eller konstruktiv kritik, det at i bruger tid på at give jeres mening til kende er så vildt! Igen, tusind tak!!
Og så en særlig tak til de som har støttet os, Miss Muffin som skrev om os for et par måneder siden på sin blog, Lise fra Det Skal Smage Af Noget som lige fra starten har støttet os og kommenteret, samt fortalt om os til blog-land og hjulpet os med at komme ind på madblogs.dk - du har været en kæmpe hjælp! Og til sidst en STOR tak til Emily Salomon, der skrev det flotteste indlæg om os, du kan se det her.
Vi glæder os til endnu mere madlavning og bloggin med jer! Hvis i har nogle forslag til hvordan bloggen kan gøres bedre skal i være velkomne til at smide en kommentar!
Gros bisous Klara, Jose et Chris :-)
I går lå vi nummer 1 på bloglovins 'Up and coming' liste, dere står at vi har 89 der følger os, men tallet er faktisk 109, det er for vildt! Find os på bloglovin her.

8 kommentarer:

 1. Jeg elsker jeres blog! Maden er virkelig lækker og inspirerende og jeg er så imponeret over hvor dygtige i er, når man tager jeres alder i betragtning.

  SvarSlet
 2. Tillykke! Jeg opdagede jeres fine blog ved hjælp af Emily Salomon, og wauw hvor elsker jeg den bare! I har jo de mest fantastiske opskrifter, og jeg har stort set levet af bananisen de sidste dage ;-) I har virkelig al min respekt, det er så sejt af I er så gode til alt sådan noget med mad, haha. Jeg vil i hvert fald blive ved med at følge jer, ros ros ros.

  SvarSlet
 3. Hej Carina!
  Tusind tak!! Hvor bliver man dog glad, og hvor er det dejligt at høre at du kan lide bloggen! :-)

  Hej Asta Viktoria!
  Mange, mange tak! Hvor er det dejligt at du har kunne bruge en af vores opskrifter, det er altså så sjovt at høre om, jeg spiser den også så tit jeg kan komme til det :D Hvor er I altså bare søde alle sammen!

  Ha' en dejlig aften begge to!
  - Chris

  SvarSlet
 4. Søde piger, I er så vidunderligt inspirerende!
  Jeg er ovenud begejstret <3

  Vil I ikke lige skrive en mail til mig på a.moltkehansen@gmail.com ?

  Mange tak og alt det bedste,
  Anne au Chocolat

  www.anneauchocolat.dk

  SvarSlet
 5. I fortjener så meget mere opmærksomhed, så det stopper helt sikkert ikke her

  LIse/detskalsmageafnoget

  SvarSlet
 6. TAK Anne :-)
  Jeg skriver lige en mail!

  Lise, du har virkelig hjulpet os meget, igen, tak! ;-)

  -Jose

  SvarSlet
 7. Super blog!!
  Har i en e-mail-adresse, man kan kontakte jer på ?

  SvarSlet
 8. Hej Æggemanden!
  Mange tak, ja selvfølgelig: christine-soendergaard@hotmail.com
  - Chris

  SvarSlet