05 november 2011

GÂTEAU DE PRUNES || GROV BLOMMECRUMBLE MED LAKRIDS REMONCE
Skal vi ikke bare se at komme i gang med indlæggene igen? Det synes jeg ;-) Fredagen, efterårsferien begyndte, stod jeg pludselig med en hel bakke blommer, som ville være spild bare at smide ud. Vi skulle rejse et par timer senere, så det var om lige at tænke hurtigt. Her er resultatet, ganske vellykket hvis jeg selv skal sige det, syrlige blommer, sød lakrids og marcipan + grov crumble fra rugmelet :-) Giver én crumble (4-5 personer)
CRUMBLEDEJEN
1 dl havregryn
½ dl rugmel
70 g smør
2 spsk flormelis
REMONCEN
25 g smør
50 g marcipan
1 spsk sukker
2 spsk lakridsrodspulver
ENDVIDERE
9 mellemstore blommer
Læg bagepapir i en tærteform og tænd ovnen på 180 grader (varmluft). Halver blommerne og fjern stenen, læg dem derefter ud i tærteformen. Rør alle ingredienserne til remoncen sammen, og læg den ned i hullerne der er mellem blommerne. Tilsidst blandes tingene til crumbledejen sammen med en el-pisker. Måske skal du lige samle den tilsidst med hænderne. Så skal crumbledejen smulres over blommer og remonce, så der er lidt dej over det hele. Bag i 25-30 min, og nyd med en klat creme fraise.

Bisous Chris

6 kommentarer:

 1. Jeg er vild med at I er flyttet tilbage hertil, for man fik aldrig opdateringer fra jer på sin blogger-profil mere, da I var på BD!

  SvarSlet
 2. Hej Amalie!
  Dejligt at du er glad for vores beslutning :-)
  Bisous Chris

  SvarSlet
 3. Ej hvor ser det lækkert ud. Gid vi havde flere blommer på træet, så skulle det have været afprøvet! Må vente til jeg finder nogle et andet sted ;) Og godt at have jer tilbage i blogspot-land. Har savnet jer og jeres fantastiske indlæg!

  Kærligst Caroline

  SvarSlet
 4. Hej Caroline!
  Tusind tak. Ja, det var lidt dårlig timing af mig først at poste det nu, men så kan man heldigvis købe nogle i butikkerne, selvom det ikke helt er det samme, som at bruge nogle fra sit eget træ :-)
  Dejligt at høre, vi har også savnet at blogge og få sød respons fra jer!

  Bisous Chris

  SvarSlet
 5. oh my gosh.. this looks extremely delicious
  might have to make one tomorrow

  SvarSlet
 6. Hi Love Aesthetics!

  Thank you so much, I'm glad to hear!
  If you like licorice and plums, you will certainly not regret ;-)

  If you need the recipe in english (and google translate is acting wierd) just contact me, or write another comment.

  Bisous Chris!

  SvarSlet