04 november 2011

NOUS SOMMES DE RETOUR SUR BLOGSPOT || VI ER TILBAGE PÅ BLOGSPOT

Hej alle sammen!

Først og fremmest UNDSKYLD. Både for al forvirringen omkring skiftet, og så for derefter næsten ikke at have blogget. Bloggers Delight var en FED mulighed og et fedt koncept, virkelig, men vi var vidst ikke rigtig klar til det store skift og den store forandringen det var, og det tog de søde mennesker bag Bloggers Delight rigtig pænt, så tusind tak for det.

Vi har langt om længe fået lavet os et opskriftinddeks, vi skal dog lige have fyldt alle opskrifterne derover - og det skal altså gøres én for én. Vi regner med at det er færdigt i løbet af weekenden.

Vi vil lige høre hvad I tænker, skal vi beholde de fransk/danske overskrifter? skal vi lave flere budgetvenlige retter? Bare meld ind med det hele, så skal vi se hvad vi kan gøre. Og har I andre spørgsmål, så skal I hellere end gerne stille dem :-)

Og så har vi også lige et problem som vi ikke helt ved hvad vi skal gøre ved: Vi tager alle vores billeder i dagslys, fordi det giver det flotteste resultat. Men nu hvor det er blevet vinter, forsvinder det flotte lys meget tidligt - allerede ved 15-16 tiden - så vi tænkte på om I vil kunne leve med lidt færre mad-indlæg, end om sommeren, og så kan vi i stedet lave lidt blog anbefalinger mm. engang i mellem? Vi vil nemlig gerne have at bloggen skal være flot og gennemført.

Store knus
Jose et Chris

20 kommentarer:

 1. Fedt i er rykket tilbage på blogspot. Synes det er en god idé det med at lave budgetvenlige retter en gang imellem. Det er også helt i orden det med billeder, men håber nu i bliver ved med at være aktive! :-)

  katrinedamsgaard.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Hej Katrine!
  Dejligt med så positiv respons! Vi vil helt klart kigge på det med de budgetvenlige retter, da der er mange unge der kigger med :-) Vi lover, at vi nok skal være aktive, men engang i mellem bliver det måske et køkkentip, noget om fotografi osv, i stedet for en opskrift.

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 3. Hej piger, og velkommen tilbage. Glæder mig til at læse jeres madeventyrer igen - og I skal ikke undskylde, det er bare flot at kende sine begrænsninger :) Jeg synes I skal fortsætte i samme gode stil som sidst. Kender godt til fotograferingsproblemet, men kan samtidig også godt lide, at blogs har præg af "hjemmelavet" og ikke er helt perfekte. Behold gerne de fine franske overskrifter :)

  KH Maiken

  SvarSlet
 4. Hej Maiken!
  Tusind tak! Hvor er det dejligt at høre! Du har helt ret i det med billederne, at det gerne må se hjemmelavet ud, men vi er rimelig nye med vores kamera (vi har begge haft det i under 1 år) så det kommer uanset årstiden, til at se en lille smule hjemmelavet ud :-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 5. Hej Nu syntes jeg, at det er på tide, at jeg lige får smidt et par rosende ord her,efter at have kigget med et stykke tid.I er da nogle ualmindelige dygtige piger.Jeg er fuld af beundring. Jeg tænker ofte når jeg læser Jeres blog, hvorfra I mon får Jeres inspiration? Hilsen
  Vibeke

  SvarSlet
 6. Hej Vibeke!
  Tusind tak, hvor er det dog dejligt med sådan en sød kommentar! Inspirationen henter vi rundt omkring, fra vores rejser, i kogebøger, på nettet og hos venner. Udfra det prøver vi så at skabe vores egne opskrifter :-)

  Bisous Chris

  SvarSlet
 7. Altså jeg synes jo det er trist, men ønsker jer det bedste uanset hvor I blogger

  Knus fra Lise

  SvarSlet
 8. Hej Lise,
  Det er vi virkelig kede af at høre, og vi forstår dig godt! Tusind tak, og i lige måde :-)

  Alt det bedste
  Jose et Chris

  SvarSlet
 9. Hej Piger

  Jeg er simpelthen så glad for jeres blog. I har min ynglings madblog overhovedet. Jeg syntes det er nogle virkelige gode billeder, og ikke mindst spændende retter som ikke kræver de helt kæmpe store armbevægelser, både i redskaber og ikke mindst i pris. Den kombination er bare super dejligt når man er studerende og ikke har så mange penge, men ELSKER at lave mad.
  Jeg er rigtig glad for de franske overskrifter, det giver bloggen en rigtig dejlig stemning. Så alt i alt en FANTASTISK blog, som dagligt bliver tjekker flere gang i håbet om et nyt indlæg.

  Glæder mig til at læse mere fra jer og ikke mindst anbefale jer vidt og bredt.

  Camilla

  SvarSlet
 10. Hej med jer,

  Forstår godt jeres skift tilbage...bøvler selv i wordpress og det tager lidt essensen af hvorfor det er man blogger.

  Skøn blog I har og jeg glæder mig til at følge med.

  Jeg har selv en livsstilblog med en del madopskrifter og lyset driller også mig. Fik et fif af en fotograf...at når man fotografere mad skal man bruge et stativ, så lukketiden kan være længere og derved kan objektivet bedre tage lyset ind.

  Kh Jo

  SvarSlet
 11. Fedt i er tilbage på blogspot, det virker mere personligt. Jeg kunne godt ønske at i fik de franske/danske overskrifter tilbage, det var lidt det der kendetegnede jeres blog.

  God søndag

  SvarSlet
 12. Hej Camilla,
  Hold da op, hvor er det dejligt at høre! Ej man bliver helt glad indeni, lækkert at du synes om vores blog! Vi skal nok se at få styr på de franske overskrifter ;-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 13. Hej Jo,
  Ja, vi kunne ikke rigtig få det til at fungere, da vi ikke er så gode til computer-teknik osv. Tusind tak! Ej hvor fedt, vi vil glæde os til at tjekke din blog. Og tak for tip, det kunne være man skulle ønske sig sådan et kamerastativ, argumentet lyder meget rigtigt :-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 14. Jeg ville være rigtig ked af, at I ikke lavede så mange opskrifter. Men det er selvfølgelig fuldstændig op til jer, og vil blive ved med at følge jer uanset hvad!

  SvarSlet
 15. Hej Kitt,
  Dejligt at høre! Yes, vi ser på det med det franske snarest muligt, måske skal vi gøre overskriften lidt mindre samtidlig :-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 16. Hej Asta Viktoria
  Vi skal nok forsøge så vidt som muligt, og vi vil holde ved vores koncept om mindst 1 indlæg om dagen, jo mindre vi er på ferie uden internet, så vi lover at der ikke bliver stille, for vi elsker jo at blogge :-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 17. Synes det er rigtig dejligt at være fri for alle de reklamer de har på Bloggers Delight. Vil dog følge jeres blog ligemeget hvor I er at finde :-)
  Gør ikke noget, hvis billederne bliver lidt mørkere i vintertiden. Det kan dog også være spændende med andre typer indlæg. Det behøver ikke absolut at være bloganbefalinger, kunne også være interessant, hvis I skrev lidt om, hvordan I er blevet så dygtige til at lave mad, fotografere osv.
  I skal endelig ikke ændre overskriften, det er jo "jeres" :-)

  SvarSlet
 18. Hej Lene,
  Tusind tak for al din dejlige respons, det er lige sådan noget der gør bloggen bedre! Vi vil prøve at i mødekomme det hele. Det med et indlæg om hvordan det startede osv. er nok ikke en helt dum idé! :-)

  Bisous Jose et Chris

  SvarSlet
 19. Jeg vil lige holde det kortfattet og bare sige: "Velkommen tilbage. Keep up the good work! I er cool"
  *ChokoladeStine

  SvarSlet
 20. Hej Stine,
  Haha, tusind tak! Det er skønt du synes det! :-)

  Jose et Chris

  SvarSlet