KOMPOT MED ÆBLER, HINDBÆR OG INGEFÆR
4 syrlige æbler
2 cm frisk ingefær
100 g hindbær, frosne
1-2 tsk rørsukker
Skræl æblerne og skær dem i tern og riv ingefæren fint. Hæld æbler, ingefær, hindbær og sukker i en gryde og kog til der ikke længere er æbleklumper i kompotten, det tager ca. 10 min. Smag til med sukker og ingefær. Hæld kompotten på rene glas og nyd den i løbet af et par dage.
KOMPOT MED ÆBLER OG SOLBÆR
4 syrlige æbler
100 g solbær, frosne
1-2 tsk rørsukker
Skræl æblerne og skær dem i tern. Hæld æbler og solbær i en gryde og kog til der ikke længere er æbleklumper i kompotten, det tager ca. 10 min. Smag til med sukker. Hæld kompotten på rene glas og nyd den i løbet af et par dage.
HVAD MED JER? ER I OGSÅ VILDE MED KOMPOTTER? OG HAR I EN FAVORIT?
BISOUS CHRIS
Damn, det ser lækkert ud! Ja, jeg har også mine farvoritter - dog de lidt mere klassiske som rabarberkompot med citron og vanilie, jordbær/hyldeblomst og en helt almindelig blommekompot ... Haha :-). Lige et foreslag til blogindlæg - jeres yndlings kogebøger! Mangler juleønske-inspiration.
SvarSlet- Mathilde
Hej Mathilde,
SletTusind tak! Åh ja, en god rabarberkompot er altså ikke sådan lige at kimse af! Blomme er også en af mine favoritter! Jordbær/hyldeblomst har jeg aldrig prøvet men det lyder fantastisk! Det må jeg prøve af :-)
Rigtig god idé med vores yndlings kogebøger, det vil vi lige tænke over ;-)
Chris
Ej den med æble/ingefær/hindbær lyder simpelthen for god!!!
SvarSletDen tror jeg bestem også vil falde i min smag oven på min morgen skyr - mmm jeg kan næsten smage den allerede (-:
Hej Maria,
SletDen er nemlig ret fantastisk på skyr! Jeg har netop lavet to glas af den, så jeg er kørerende til den kommende uge ;-) Det er min absolutte favorit for tiden!
Chris