21 februar 2013

GRANOLA MED KOKOSCHRISP

Jeg har lavet denne granola 3 gange efter jeg lavede den første gang, man bliver MEGET afhængig - så er i advaret! Man kan bestemme helt selv hvad man har lyst til at lave granola af, personligt er jeg helt vild med denne kombination da der er en meget karakteristisk smag fra kernerne, knasen fra nøder og kokos og sødt fra rosinerne. Gojibærene er faktisk lidt unødvendige, og jeg har også lidt svært ved at finde ud af hvordan man kan få mest ud af dem, da jeg ikke synes der er ret meget smag i... men de skulle vidst være tætpakket med antioxidanter og overloads af c-vitaminer. Og så er de jo også ret fine, ikke?

GRANOLA:
1/2 dl hørfrø
1 dl sesamfrø
1 dl solsikkekerner
2 spsk græskarkerner
1 1/2 dl havreflager
2 håndfulde tørret æbletern(dem fra Urtekram er rigtig gode)
1 håndfuld gojibær
1 håndfuld sultanrosiner
1 dl kokosflager
1 dl hasselnødder, grofthakket
1 dl mandler, grofthakket
kokosolie til stegning

Bland alle ingredienser sammen og steg det i kokosolie på en pande til det er sprødt og gyldent. Tilsæt evt. honning når det begynder at tage farve.






BISOUS, 
Jose

6 kommentarer:

  1. Ser jo ALT for lækkert ud! Tak, må straks prøves :)
    God weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber det blev godt!

      God weekend,
      Knus Jose

      Slet
  2. Mhh, det ser godt ud! :-)


    http://fuckingfabulousblog.blogspot.dk/

    SvarSlet
    Svar
    1. det er jeg glad for at høre!

      God weekend :-)

      Slet
  3. Åh, wao, det ser super lækkert ud.

    SvarSlet