11 maj 2012

UNE COMPÉTITION ET UN ANNIVERSAIRE DE 1 AN || EN KONKURRENCE OG EN 1-ÅRS FØDSELSDAGForleden blev vi kontaktet af sødeste Anne fra Anneauchocolat, hun arbejder hos Chokolade Compagniet, hvor de bla. forhandler med det lækre franske chokolade mærke Valrhona. Hun spurgte, om vi havde lyst til at smage og derudover lave en konkurrence med nogle spændende lakridser fra det svenske mærke Lakritsfabrikken, som laver lækre glutenfrie lakridssager. Vi var ikke længe om at sige ja, for konkurrencen kommer nemlig meget belejligt:

På onsdag d. 16. maj er det bloggens 1-års fødselsdag, er det ikke vildt at tænke på? Det synes vi i hvert fald, og endnu vildere er alt det vi har opnået på det ene år - og det er takket være jer! Derfor skal I selvfølgelig have muligheden for at vinde lækkerierne fra ovenstående billeder: Lakridsrodspulver i en kæmpe dåse og 2 pakker med VIRKELIG lækre lakridser, én sød og én salt.

ALT DU SKAL GØRE FOR AT VINDE DE DEJLIGE SAGER ER AT: 
- Skrive dit fornavn og efternavn
- Fortælle hvad du vil bruge de lækre sager til

VI TRÆKKER EN VINDER ONSDAG D. 23. MAJ - LAD DEN BEDSTE LÆSER VINDE!


Vi har tænk på at lave et 'Året der gik', ville det være sjovt at se?


Rigtig dejlig weekend alle sammen!
Jose et Chris

80 kommentarer:

 1. Åhr det er en fed præmie! Jeg vil klart bruge lakridserne til at spise, og forsøge med med at vende ristede mandler i lakridsrodspulveret efter anbefaling fra Valdemarsro-bloggen. :-)

  Laura

  SvarSlet
 2. Lakridsrodspulveret skal evt. bruges til en lakrids-panacotta eller en omgang lakridskarameller, hvor i mod de lækre lakridser da klart skal nydes direkte fra pakken!
  Vh hilsen
  Matilde Svenstrup
  Tildemad.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Piger, kom helt kalart med en året der gik. I er så vilde, virkelig!!!
  Tillykke, kys

  SvarSlet
 4. Uhmm hvor lækkert!
  Jeg tænker at noget af pulveret skal gå til en omgang rabarbercupcakes med lakrids icing, det er ikke noget jeg har prøvet før, men tror det kunne være en spændende kombi :)

  SvarSlet
 5. Umh de lakridser der - de er jo ikke til og stå for! :)
  Den søde lakrids vil jeg spise direkte fra pakken, hvorimod den salte lakrids kunne være ret lækker i en cookie :)
  Lakridsrospulveret vil jeg bruge i det søde køkken samt til en omgang pulled pork, hvor lakrids er ret lækkert i marinaden :)
  Af søde sager kommer jeg nok ikke uden om en lækker lakrids macaron, creme brulé, mandler og cupcakes.. Mmmh mine tænder løber allerede i vand :)

  //Anne Sejlund

  SvarSlet
 6. Lækre sager! Jeg kunne godt tænke mig at eksperimentere med at lave chokoladeovertrukken, sød lakrids rullet i lakridspulver. Lakrids og chokolade er en formidabel kombination! Saltlakridserne kunne jeg godt finde på at smelte til en sirup og bruge som tilbehør til desserter eller som hemmelig ingrediens i et lækkert rugbrød!

  SvarSlet
 7. Hvis jeg vandt de lækre sager, skulle de gå til fantastisk guf. Jeg ville lave lækre bolsjer, nøder dyppet i chokolade og drysset med lakrids. Uhmmm. Mit navn er Nanna Victoria Jespersen. Jeg synes i øvrigt at det kunne være sjovt at se et "året der gik" :-)

  SvarSlet
 8. Hej Piger!

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag!

  Jeg går og leger med en idé til en kornfri krydderkage med lakrids-topping. Dertil ikke det lækre lakridspulver være helt perfekt. Lakridserne ville jeg nyde som de er... for sådan skal god lakrids nydes efter min mening ;-)

  - frk. sveske

  SvarSlet
 9. LÆKKERT. VIl meget gerne vinde. elsker lakrids. Ville helt klar bage noget lækkert :) Måske nogle gode chokoladekager med lakrids.

  SvarSlet
 10. Det kunne være sjovt at se det "mest læste" og det "mest kommenterede" indlæg i et året-der-gik indlæg :-)
  Det er vist forresten første gang jeg lægger en kommentar, men mægtig dejlig blog i fører!

  SvarSlet
 11. Mit navn er Tinna Heiberg. Og hvis jeg vandt de lækre sager; vil jeg lave en frisk, hjemmelavet lakrids is, som er min mors ynglings. Jeg vil også lave nogle lakrids makroner, og prøve mig ad med en nye opskrift jeg fandt fornylig på Lakridsboller ->http://kristina-kitchen.blogspot.com/2012/04/lakridsboller.html
  Jeg har så mange fantastiske idéer til hvad jeg kunne bruge lakridspulveret på ;-) Jeg elsker personligt at lave mad, og prøve at mixe nye ting sammen! Og kan få timer til at gå med at finde opskrifter, læse kogebøger, og rulle op og ned på jeres side.
  Jeg vil helt sikkert også bage nogle modne blommer, og lave noget "lakridscremé" til at putte oven på. Nam nam.
  Lakridsen vil jeg dele med min far hvis jeg vandt. Han er fra island, og er meget kræsen når det gælder slik. Det skal helst være super kvalitet. Så at se hans ansigt hvis jeg vinder lakridsen vil være guld værd!

  SvarSlet
 12. Stort tillykke med bloggen! Den er virkelig fin! Jeg ville helt sikkert spise lakridserne! - Måske dele dem med kæresten :P Uhh, pulveret kunne jeg godt tænke mig at prøve i en kage, eller måske i flødeboller med hvid chokoladeovertræk! Mit navn er Christine Salomonsen :)

  SvarSlet
 13. Pulveret skal blive til marengs og det andet skal spises:-)

  SvarSlet
 14. Hej piger, stort tillykke - det er jo helt vildt det I har opnået på et år, I har god grund til at være stolte af jer selv :)
  Lakridsen ser vildt lækker ud, vi har et par opskrifter i hovedet vi kunne prøve at lave. Bl.a en lakrids is her til sommer eller nogle karameller!

  SvarSlet
 15. Iiih altså! Når man har glutenallergi ville det jo være intet mindre end vidunderligt at få lidt forkælelse. Glutenfri lakrids er SÅ svær at få fat i - og tilmed rimelig dyr. Jeg ville blive sååååå lykkelig for denne præmie!
  Jeg ville nok forsøge mig med lidt af hvert med det lækre lakridspulver - muffins, is, nødde/rosinmix og meget mere.

  Jeg vil også meget gerne se et indlæg med "året der gik", skønne og dygtige piger!

  / Camilla N

  SvarSlet
 16. Min far har snart fødselsdag og elsker lakrids, så mon ikke en af lakridspakkerne skal gå til ham:)
  Og lakridspulveret vil jeg bruge som overtræk til hvid chokolade mandler..mmmm.
  Ej, kan ikke forstå at I kun har blogget et år og så har I opnået så meget! Stor respekt til jer...godt gået. Jeg har "kun" været fast læser i et halvt års tid, så jeg vil meget gerne læse en "året der gik".

  Mvh Joy (Joyofcoffee.blogspot.com)

  SvarSlet
 17. Jeg tror jeg ville spise produkterne :)
  Og stort tillykke med "fødselsdagen" d. 16 - I er jo nogle dygtige tøser

  www.itsmypassions.dk
  Julie Mænnchen

  SvarSlet
 18. Antonie Rikardsson

  Jeg vil bruge dem til at lave nogle lakridskugler omsvøbt af chokolade og så komme pulveret udenpå. Ligesom dem man kan købe, det ville jo være smart hvis man kunne lave sådan nogle lækkerier selv! ;)

  antonierikardsson.blogspot.com

  SvarSlet
 19. Amanda S
  amandas4g@hotmail.dk
  Jeg er faktisk ikke sikker på, hvad jeg vil bruge det til - sikke et kedeligt svar, undskyld. men lakridsen skal nydes!

  SvarSlet
 20. Mmmmh, det lyder ikke så ringe endda !

  Lakridspulveret ville jeg helt sikkert bruges til at bage lakrids-tranebær-småkager à la Markus Grigos. De er intet mindre end fantastiske. Virkelig sprøde småkageagtige, og man kan bare ikke stoppe igen!!
  Lakridsen skulle bare nydes som den er, især sød lakrids er lige mig.
  Hvis jeg vandt, ville jeg dele det hele med min dejlige gymnasieklasse, som jeg snart skal give slip på efter tre uforglemmelige år. De tre år har uden tvivl skabt venskaber for livet, og i den sidste tid skal vi bare hygge os, nyde hinandens selsskab - og ja, vi spiser alt for meget god mad og søde sager :-)

  Mange hilsner fra
  Marie Lundholm Schou

  SvarSlet
 21. Jeg tror desværre ikke, at jeg vil nå så langt som at lave noget særligt ud af dem, før jeg når at fråde dem, men jeg vil meget gerne give mine rigtig søde kæreste noget af det også, så han også kan nyde de lækre sager :)
  Men tillykke, jeg elsker jeres blog, bliv for guds skyld ved! :)

  SvarSlet
 22. Tillykke med fødselsdagen og med jeres meget flotte og inspirerende blog.

  Jeg elsker den søde lakrids fra Lakritsfabrikken og har verdens sødeste kollega, som elsker den salte, så de skal hurtig få ben at gå på her.
  Lakridspulveret skal helt sikkert bruges til at bage lakridsmarenges og til at drysse over mandler og rosiner. En af mine nye yndlings hygge spiser.

  Så Pretty Please ;)

  Ha' en fantastisk dag.
  kh
  Kristine Kjær Schmeling

  Og ps. Året der gik er altid et hyggeligt indslag.
  Og gensynet med jeres flotte billeder ville være fantastisk ;)

  SvarSlet
 23. jeg vil helt klart bruge pulveret til jeres havregrynskugler med lakrids og hvid choko - mine nye favoritter. Lakridserne skulle nok bare spises - i en ruf!
  Malene Storm

  SvarSlet
 24. Lækker lækker konkurrence for en lakridselsker som mig:) Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg bruge de salte lakridser + pulveret i en omgang cookies sammen med tranebær!
  Kathrine Baandrup

  SvarSlet
 25. Jamen jeg vil da selvfølgelig spise dem! :-D

  Charlotte Leutenberger

  SvarSlet
 26. Tillykke med bloggen, jeg er ret ny følger, men det ser så lækkert ud, det i laver.
  Jeg er VILD med lakrids is, så hvis jeg vinder, er det det, jeg vil prøve at lave og de salte lakridser ryger lige direkte i gabet:O)

  Kh Ulla Ibsen

  SvarSlet
 27. Jeg ville bruge lakrids pulveret til lækker vanilje is og til te! Det smager virkelig godt at putte en lille smule pulver i Kamille The. Mmmm. Lakridsen ville jeg bare prøve at spise inden, min kæreste når at se det :-D

  Mvh Sisse hasnen
  Sizze86@gmail.com

  SvarSlet
 28. jeg ville nyde de dejlige lakridser med min søde søster. Med lakridspulveret ville jeg prøve at lave ristede mandler, med chokolade og lakridspulver og evt. en omgang is.
  Henriette Pedersen
  henriette.pedersen96@hotmail.com.com

  SvarSlet
 29. det lyder super lækkert med en masse lakridser, som kan spises i solen, når sommeren elllers kommer. Lakridspulveret ville jeg bruge til nogle lakridsbolcher.
  - Xenia Heurlin
  xeniaheurlin@hotmail.com

  SvarSlet
 30. Jeg ville nyde lakridserne i det grønne. Nu hvor det er blevet forår, kan man jo sidde mellem anemonerne i skoven. Lakridspulveret ville blive til den perfekte is, når man slentrer ned af stranden.

  Hilsen Sara Mering
  sara.mering@gmail.com

  SvarSlet
 31. Uff, en lækker konkurrence :)!
  Det er jo slet ikke til at beslutte sig for hvad man skal lave med det lækre lakrids. Der vil uden tvivl ende lidt i en smoothie eller to, det er simpelthen så lækkert!
  Derudover skal noget gemmes til sommerens varme dage vor der skal laves en lakridscreme til at dyppe div. frugt i! Men der er jo uendelige muligheder! Drømmer også lidt om at prøve at riste en müsli sammen med lakrids, tror resultatet kunne være spændende.
  Den salte lakrids skal min kære far have lov at nyde godt af, da han er en kæmpe lakrids-fan. Og den søde skal jeg uden tvivl have med ned til en god veninde så vi kan dele den :)! De fortjener begge lidt kvalitets forkælelse ;)!

  Derudover vil det være helt vildt hyggeligt at se et året der gik :)!!

  Mvh Nana Kristensen

  SvarSlet
 32. jeg er en lakrids pige ingen tvivl om det-og lidt chokolade også :D
  jeg ville nyde lakridserne som de er, og lakridsrods pulver har jeg altid på lager, og man kan virklig bruge det til meget, men min foretrukne er hjemme lavede lakrids flødeboller, overtrukket med hvid chokolade!

  SvarSlet
 33. Lakridserne ville jeg forære min søde morfar, da det er en ting han holder meget af!
  Lakridspulveret er der uendelige muligheder for, men umiddelbart tænker jeg at jeg vil dyppe mandler i hvid chokolade og rulle dem i pulveret, ellers kunne jeg også forestille mig en smule af det på min havregrød sammen med en masse friske bær :-D

  Lise Riber Lucassen

  ... Synes der kunne være rigtig hyggeligt med en året der gik!

  SvarSlet
 34. Uhm en lækker giveaway. Larkridsrodspulveret skal bruges til popcorn, smoothies og kanelsnegle. Måske man også kunne klippe de lækre lakridser i mindre størrelse og tilføje på kanelsneglene..!?

  Og synes det kunne være sjovt med en "året der gik". Og stort tillykke med alt det I er nået- det er jo så fortjent! :)

  SvarSlet
 35. Hej tøser
  Tillykke med fødselsdagen på onsdag! Det er helt utroligt, hvor langt I er nået på så kort tid, men I har virkelig også gjort en fantastisk indsats! Det har været skønt at følge jer, og jeg glæder mig til at se, hvilke spændende ting I finder på i fremtiden (: Jeg ved, jeg ikke er den første, der siger det, men I har fortjent al den ros, I kan få (:

  Jeg vil selvfølgelig også meget gerne deltage i konkurrencen. For nogle måneder siden var jeg på flødebollekursus, og nu kunne jeg godt tænke mig at eksperimentere videre. Hvis jeg blev den heldige vinder, ville jeg helt sikkert forsøge mig med "den ultimative lakridsflødebolle". Jeg tænker lakrids i guffen, men kunne derudover også godt tænke mig at lave en lakridscookie som bund. Med gode stykker af lækker, saltet lakrids og måske også med lidt lakridspulver, tror jeg kun, at det kan blive godt.

  Knus,
  Luise Valentin

  http://sesamsesam.com/

  SvarSlet
 36. Hej piger

  1 år! I er for lækre og jeres opskrifter er for lækre. Lad os få en året der gik, det kan kun blive herligt!

  Jeg ønsker også at deltage i konkurrencen. Den gode lakrids vil helt sikkert gøre en hver hygge aften 20% bedre.
  Samt macarons med lakridspulver eller hjemmelavede Summerbird "lakrid-chokolade-nødder".
  Ih min mund løber i vand - keep up the good work!

  Knus
  Amalie Risom Nyrup

  SvarSlet
 37. Hej piger,
  Jeg vil også meget gerne deltage i konkurrencen! Lakridspulveret vil jeg bruge i en lækker smoothie, eller i en kage med violet sirup - virkelig lækkert! De lækre lakridser vil jeg nyde en aften foran fjerneren, og den ene af pakkerne vil jeg sende over til min veninde der er udvekslingsstudent i USA :)
  Tillykke med bloggens fødselsdag - den er virkelig skøn!
  xx Anne Eriksen

  SvarSlet
 38. Lakridserne vil jeg spise som de er, de salte til mig selv, de søde til min søde kæreste. Pulveret vil jeg formodentlig bruge i en lækker sommerlig cocktail med et twist. Hindbær, mynte, lakrids! mmh. <3

  Nana Nielsen

  SvarSlet
 39. Hej piger.

  jeg ville bruge de lækre sager til at holde mig munter under eksamensperioden vi er ved at gå imøde. Jeg går i 3g og har 8 eksamner i vente - og jeg HADER det. Derfor ville lidt lækkert til ganen kunne gøre det hele lidt lettere ;)
  Hilsen Cecilie Louise Hansen. :)

  SvarSlet
 40. Hej piger, tillykke med bloggens 1 års fødselsdag :)
  Min mor elsker lakridser, så jeg jeg vil give dem til hende, og pulveret kunne jeg godt tænke mig og bruge til at lave nogen chokoladetrøfler med lakridspulver, for det er nemlig det bedst jeg ved. :)

  SvarSlet
 41. Bonjour les filles gourmandes :)

  For det første er jeg rigtig glad for at i er tilbage (fedte fedte) and second of all, ville jeg ÆRLIGT TALT! nok komme til at nyde lakridserne selv :/
  Hvis uheldet skulle være ude, som at blive taget med nallerne i kagedåsen, vil jeg gerne dele med mine nærmeste - måske!

  Nyd det sidste af weekenden
  /Sisse Melsen

  SvarSlet
 42. Jeg hedder Clara Pedersen og sikke en herlig konkurrence!
  Jeg ville lave noget lakrids overtrukket med chokolade og rullet i lakridspulver til min fars fødselsdag, da han elsker gode kvalitetsvarer.
  der er jo mange muligheder, men jeg ville nok også lave en lakridsis med lakridsstykker i, og så har jeg længe tænkt på at lave macarons, og det ville da være lækkert med lakrids!

  Jeg vil meget gerne høre om 'året der gik'

  SvarSlet
 43. Jeg vil lave jeres havregrynskugler med lakrids og hvid chokolade til min mor, der er helt vild med kombination af chokolade og lakrids - jeg er på ingen måde selv opfindsom i et køkken, så jeg støtter mig trofast op ad jer.

  God weekend,
  Christine Melau

  SvarSlet
 44. Sikke en fantastisk konkurrence, og en dejlig blog.
  Lakridserne ville jeg spise, og nyde! Og lakridspulveret ville komme på mandler med lidt kakao og bruges som snack, som 'skal' på dadelkugler eller på toppen af en hjemmelavet is!
  Lige nu bor jeg i England, og har ikke spist lakrids siden julen. Her skal man altså lede rigtig længe for at finde noget ordentligt lakrids, så min mund løber i vand bare ved synet.

  Tillykke med bloggen, og mange tak for en hel masse smagfuld og indbydende inspiration!

  Christina Andersen

  SvarSlet
 45. Hvilken snack!
  For lidt siden bagte jeg rugbrød med mørke chokolade stykker og kerner i, hvilket gav det en ret lækker smag. Jeg havde også tænkt mig at putte lakridsstykker i et af dem (men der var ingen i skufferne....) derfor, vil jeg bruge lakridsstykkerne i mit hjemmebagte brugbrød - og blende en smoothie med lakridspulveret i - bruger altid noget forkert :-)

  Tillykke med "jeres" ét års fødselsdag, elsker at læse jeres opskrifter.
  Desuden er det cool i laver de franske overskrifter!

  God vind, Regitze Steffensen

  SvarSlet
 46. Jeg hedder Oline Liv Krause Harrsen.
  Jeg elsker jeres blog, og synes det er en vildt god idé med den her konkurrence.
  Jeg ville eksperimentere med at lave nogle lakridsmarrengs og en panna cotta med lakridspulveret, og med lakridserne ville jeg eksperimentere med at lave en lakrids-is. Begge de ting ville jeg selvfølgelig dele på min blog: www.olineliv.blogspot.com

  Tillykke med at bloggen har eksisteret i 1 år. Jeg synes at det ville være rigtig fint med et Året der gik.

  Kh Oline

  SvarSlet
 47. Hejsa. Tillykke med et års-dagen. Jeg vil smelte honning, æbleeddike og lakridspulver i en kasserolle. Det skal så indkoges lidt, og så vil jeg pensle kyllingebryst eller en kalkunschnitzel med glaceringen under stegning/grilning. Jeg er nu også meget til
  lakridser, så dem vil jeg guffe i mig.;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glemte mit navn, som er Johnnie Bendtsen.:)

   Slet
 48. Først tillykke med jeres 1 års dag. Er for nylig blevet bekendt med jeres side og vil helt bestemt følge jer fremover, synes I laver nogle lækre ting, som også passer til en travl familie med 3 drenge fra 6 år og nedefter, som vi er ;o)
  Lakridspulveret ville jeg bruge til at præve at lave nogle lakridssnegle. I ved ligesom kanelssnegle men med en lækker lakridsremonce i stedet......
  Ja og lakridserne ville jeg give til vores skønne oldemor, som lige er blevet 91, men desværre er syg og derfor har mistet synet. Hun elsker slik og chokolade, så ville glæde hende med lidt lækker lakrids.

  Mvh Sarah Kindbeg Bach

  SvarSlet
 49. Tillykke med et års dagen :)
  Jeg hedder Sofie Andersen og jeg ville lave en lækker lakrids is. Is sæsonen er for alvor gået i gang, og min favorit er is med lakrids.

  SvarSlet
 50. Salut les filles!!!
  Stort tillykke med jeres 1 årsdag på onsdag! I må være så stolte over hvad i har opnået på 1 år.. Og tænk på alle de læsere i har lokket til jer, med alle jeres lækre opskrifter.
  Jeg er passioneret cupcake bager, så jeg vil helt sikkert prøve at flette lidt lakrids i nogle cupcakes. Pulveret vil være perfekt til en god frosting.. Måske ikke så opfindsomt, men jeg vil elske at servere lakridscupcakes til et hold gæster. (:
  Gros bisou Michèle Grabi

  SvarSlet
 51. Først og fremmest ville jeg spise lakridserne sammen med en kop glohed kaffe og dele lidt med min familie. Lakrids-pulveret ville jeg bruge i nogle lækre hjemmelavede marengs som jeg vil ville spise lidt af, dele med min familie og give min veninde nogle i gave i en fin flettet kurv på vores 1 års dag.

  Knus og Kram Karla Alajdi

  karlaalajdi.blogspot.com

  SvarSlet
 52. Nøøøøøj, en lækker konkurrence! Lakridserne har jeg smagt én gang før, hvor de meget autentisk blev købt og smagt på i deres eget hjemland... Og de er en kæmpe nydelse - specielt for en som mig, der ikke tåler gluten. Så de skulle nydes på bedste vis foran en god film sammen med min kæreste, der er lige så vild med dem. Lakridspulveret skulle bruges til at lave lakridskugler og lakridsis!!
  Helt sikkert :)
  God "fødselsdag" og tillykke med på onsdag :)
  /Benedikte Capion

  SvarSlet
 53. Sikke en lækker konkurrence, og stort tillykke med 1 års dagen!
  Min bror er lakridselsker og glutenallergiker - ikke en særlig fantastisk kombi, for der er desværre gluten i det meste lakrids. Derfor ville jeg forære ham de to pakker med lakrids :-) Og pulveret? Der er jo et utal af muligheder! Men jeg ville nok ikke kunne dy mig fra at prøve kræfter med en lakridsis og popcorn med lakridspulver!

  SvarSlet
 54. Hurra for en smækker konkurrence! Lakridserne ville ryge én efter én, lidt for hurtigt, men stadig med hundrede procent nydelse! Med pulveret ville jeg trylle nogle lækre lakrids-kyskager frem, og mon ikke også det smager ret godt bare sådan direkte fra dåsen.... :)
  Glædelig fødselsdag til jeres skønne blog!
  Sofie de Haas

  SvarSlet
 55. Stort tillykke med 1 års dagen - Selt gårt tøser!!

  Fed blok med mange gode ideer, som os helt almindelige dødelig kan være med på. Bliv ved med at holde fast i det koncept - at vi kan lave det hejjem i almindelige husholdninger...

  Lakrids mmm det elsker jeg!!
  Og Lakridspulver bliver flittigt brugt! til kager, brød, is og varm chokolade... har dog aldrig stødt på dette mærke - det vil være spændende at prøve...

  SvarSlet
 56. Tillykke med fødselsdagen. Det er en fin blog i har jer, det giver mig god inspiration. F.eks. er dadel/havregrynskuglerne blevet en favorit.

  Og bestemt en ting pulveret vil blive brugt til. Ligesom til smoothis. Måske i musli? RAW-is. Og jeg er igang med at udtænke/find sukkerfri-flødebolle opskrift, det skal da også være med lakridsskum! Og til en nøddesnack! Og til rugbrødsstick med mørkchokolade og lakrids. Mmmm!

  Jeg skriver speciale på sidste vers, og det er ultra fristende at snacke big time alle the time. Og jeg kæmper en brav kamp, for min mave bliver ked af for megen gluten, og med ked af det mave, bliver processen endnu hårdere. Med gode lakridser kan en eller to snildt gøre det for en dag, og uden gluten vil min krop holde sig glad.

  Fortsæt endelig med jeres gode blog,
  Mona Munck

  SvarSlet
 57. Kære seje tøser!
  STORT tillykke med jeres dejlige blog. Den er fyldt med god inspiration og de altid lækre billeder præsenterer på smukkest vis jeres køkkenkreationer. Godt gået!
  Lakridspulver er blevet mit yndlingskrydderi som man kan bruge til mange ting i både det salte og det søde køkken.
  Men min favoritmåde at bruge det på er ved at tilsætte det en himmerigsmundfuld af en hindbærskum bestående af mosede hindbær, lidt rørsukker, flødeskum og en anelse græsk yoghurt. Dette smøres på en fragilite-bund i rigelige mængder:-)
  kh. Mette

  SvarSlet
 58. Kære piger!
  Hvor er det sejt, alt det i har formået på kun et år!
  Iiih, men jeg vil hjertens gerne være med i konkurrencen.

  Hvis jeg vandt, ville jeg bruge det til mit eget hjemmebag. Jeg er så vild efter at kaste mig ud i en masse opskrifter fx lakrids creme brule, men lakridspulver er alligevel lidt dyrt. Så det ville være så sejt! Ellers ville jeg bruge det til en masse andet jeg bager. Og jeg ville bruge lakridsposerne til min søster. Hun kom hjem med en del slik fra berlin hele familien skulle spise, men så kom jeg til at spise alt (næsten da) og det er hun lidt mut over. Men så ville jeg give hende poserne!
  - Klara Dolva

  SvarSlet
 59. Tillykke med fødselsdagen! Jeg så jeres program i Aftenshowet, og jeg må sige, at jeg er overrasket over, hvor gode i er til at lave mad. Jeg er selv 16 år, og har mange hobbys bla. eksperimenteren med mad, men det er sjældent jeg ser nogen, der er så passionerede for noget som jer. Keep going!
  Jeg er ikke i tvivl om, hvad jeg ville bruge lakridspulveret, og lakridserne til. Jeg glemte uheldigvis at det var mors dag i søndags, så jeg synes at jeg ville overraske hende med at lave noget hun elsker. Jeg har lidt dårlig samvittighed over det, og ville gerne forkæle hende lidt med noget lækkert kvalitetslakrids. Jeg kan lide at være kreativ i køkkenet, så det ville være oplagt at varme nogle lækre mandler i ovnen, hvorefter jeg vende dem i lakridspulver på en lun pande. Og dertil varme nogen saftige halvrede blommer i ovnen, marineret i honning/sirup. Mmmh jeg bliver allerede helt lækkersulten, men det går ikke, det er jo til min mor. Hun er helt vild med mandler, og så gør det ikke noget, at de har sunde gevinster ;) Ååh, jeg kunne lige forestille mig det :)
  Marie Bach

  SvarSlet
 60. Uh, jeg vil spise og nyde. Jeg er stor lakrids-fan og kan aldrig få nok. Jeg vil dyppe lakrids i lakridspulveret. Dét er lækkert!
  Det er så god en blog I har, og jeg nyder at følge med! Tillykke med den kommende første fødselsdag :-)

  SvarSlet
 61. Äh suk, lakrids! Jeg bor i Paris pâ 5. âr og lakrids er en af ting, der er svaert at finde i Frankrig. Hvis jeg vandt ville jeg nyde lakridserne sammen med min franske kaereste og sâ ville jeg bruge lakridspulveret til at lave en lakrids koldskâl som jeg har set pâ bloggen chocolat.dk

  SvarSlet
 62. Stort tillykke med fødselsdagen :)
  Hvis jeg vandt vil jeg lave lakrids-panacotta. Min kæreste og jeg har snart været sammen i 2 år, og på vores yndlings-spisested får vi altid lakrids-panacotta til dessert. Så det kunne være en fin måde at fejre vores års dag ved at forsøge at lave den selv.

  Lakridserne derimod ville jeg dele med familien som alle er helt pjattede med lakrids :)

  P.s Jeg stemmer ligeledes for et året-der-gik-indlæg med de mest populære indlæg. Det kunne være sjovt at se nogle af jeres inspirende indlæg igen :)

  / Liselotte Hansen

  SvarSlet
 63. Jeg synes også helt klart at i skal lave en "året der gik"-agtig ting, det kunne være fedt!
  Hvis jeg vandt de der lækre sager, ville jeg helt klart bruge dem til lakridskarameller og lakridsmacarons og så sidder jeg lidt med en idé om nogle cupcakes med lakridsstykker i dejen og så måske noget lakridsicing.

  Heidi Thomsen

  SvarSlet
 64. Creme brulé med lakrids pulver - mums!
  Maja Kristensen

  SvarSlet
 65. Elsker jeres blog, og det ville være virkelig fedt hvis i lavede et 'året der gik' :D hvis jeg vandt ville jeg give lakridserne til min far, fordi han elsker lakridser! :-)
  - Mathilde Andersen

  SvarSlet
 66. Det er skøn blog piger! Den giver mig masser inspiration til lækker mad - god ide at lave et 'Året der gik' :)

  Er pt. i gang med at læse op til eksamen og har aftalt at lave en quizaften med middag og spørgsmål til sociologi (læser Statskundskab), med nogle søde mennesker fra mit hold. I tilfælde af at jeg vandt, ville jeg lave havregrynskuglerne med hvid chokolade og lakrids og så medbringe dem til denne quizaften - er sikker på det ville gøre eksamensterpningen lidt hyggeligere og lækrere :)

  KH.
  Maria Dalseg Reith

  SvarSlet
 67. Hej Piger..Ja det ville være sjovt at se - et Året der gik. Jeg så jer i Aftenshowet og synes I var cool. Jeg var selv i Aftenshowet i efteråret med min personlige blog, som jeg brugte strategisk i min jobsøgningsproces og fik et godt job. Se med her www.serviceogsalg.blogspot.com
  Mht lakridsen - jeg vil spise den selv. Sætte mig i stolen, med min computer, mens jeg nyder at skrive endnu et blogindlæg og nyder god lakrids! jeg deler min fif og ideer på bloggen, men aldrig min lakrids !Ha´ en fridag imorgen allesammen..

  SvarSlet
 68. Hej tøser,

  Som den store lakridselsker jeg nu engang er, ville jeg ikke kunne holde mig fra at spise lakridsen lige præcis som den er. Så skulle jeg i hvert fald tages stramt i ørerne og have besked på hvad jeg så skulle stille op med det.

  Hvad angår lakridspulveret ville jeg helt klart lave spændende eksperimenter med det. Dog er jeg ikke den mest kreative i et køkken, så jeg tror helt klart bedste bud ville være at bede jer om gode og lækre råd, samt kigge tidligere opskrifter igennem der indeholder lakridspulver.

  Super lækker konkurrence og tillykke med Året Der Gik. Det er da en genial idé at lave sådan en lille "gennemgang" af jeres tid som bloggere.
  :)

  Christina

  SvarSlet
 69. Hej tøser, og tillykke med fødselsdagen!
  Jeg ville spise lakridserne sammen med min søde far, som (næsten) er en lige så stor lakridselsker som jeg. Lakridsrodspulveret ville jeg prøve at bruge som krydderi til hvid fisk; måske ville det endda blive brugt som rød tråd i den tre retters menu, jeg skal servere til min 16 års fødselsdag i næste måned, hmm! Jeg tænker noget med anis/lakridsbrød med valnødder til forret sammen med lidt god ost, fisk og kylling krydret med lakrids serveret med rodfrugtfritter og hjemmelavet remo, bare fordi jeg elsker det, og så lakridscookies til dessert.. Åh, min mund løber helt i vand! Nå, det var et sidespring ;-)

  oxox og god miniferie!
  Maja Schou

  SvarSlet
 70. Alberte Treiner
  Atreiner@live.dk

  Jeg ville da helt sikkert spise dem sammen med mine søde veninder, eller min dejlige familie. Og tillykke med fødselsdagen! Jeres blog er altså Amazing!

  Love from Alberte

  SvarSlet
 71. Anne Groth Andersen
  Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg ville bruge lakridspulveret i nogle skønne marengs eller en laber lakrids-fragalite. Selve lakridserne kunne jeg nok ikke lade være med at spise au natural, men hvis jeg kunne gemme nogle stykker, ville jeg eksperimentere med både salte og søde lakridser i nogle cookies fyldt med nødder - lakrids og nødder er nemlig gode venner.
  Tak for en rigtig fantastisk blog!

  Anne

  SvarSlet
 72. I er skønne tøser - Stort tillykke med dagen og succesen!!

  Elsker lakrids - vil fluks blive spist.
  Lakridspulvret bliver flittigt brugt herhjemme, til mad, kager og is.
  Har du aldrig prøvet dette mærke kunne være spændende at prøve noget nyt...

  SvarSlet
 73. Jeg ææælsker lakrids! Jeg vil bruge lakridspulveret til mit yndlings mellemmåltid: æbler skåret i både, drysset med lakridspulver. De glutenfrie lakridser vil jeg nyde med god samvittighed netop fordi de er glutenfrie! :)

  Mvh
  Henriette Krøll Clausen

  SvarSlet
 74. Tillykke med årsdagen!
  Hvis jeg vinder vil jeg helt sikkert prøve at jeres karameller igen! Eller måske en lakrids creme-brulée - det har jeg længe haft lyst til. De andre lakridser vil jeg nyde sammen med min søde roommate - vi er begge lakrids- og Plat du Jour-elskere.
  Mange varme hilsner,
  Annemette Isager Ahl

  SvarSlet
 75. Tillykke piger!! :D
  Skal da helt sikkert finde jeres pulver og lakridser! :D
  Vil bruge dem til at spise dem med min søster, for hende og jeg, elsker sådan nogle lækre lakridser!
  Kys Bella :D

  // bellakeller.blogspot.com

  SvarSlet
 76. Stort tillykke med bloggens 1 års fødselsdag :)

  Hvis jeg skulle gå hen og vinde vil jeg helt sikkert bruge lakridspulveret til den lakridsis i har en opskrift på. Jeg har længe haft et godt øje til den, men har desværre ikke fået lavet den endnu.

  Lakridseren vil blive indtaget på terassen i det gode solskinds vejr :)

  Mvh. Katja Lindegaard

  SvarSlet
 77. Tillykke med fødselsdagen. Jeg er helt vildt med bloggen og især de fede billeder i får taget :D

  Jeg ville bruge pulveret til nogle super lækre småkager, dejen kan fryses så man altid har lidt lækkert til gæsterne. Derudover kunne det være lækkert at lave en varm kakao med et twist af lakrids :D

  Solskinshilsner Hannah Martinsen

  SvarSlet
 78. Personligt har jeg aldrig rigtig brudt mig enormt meget om lakrids, men de par gange jeg har smagt noget rigtig kvalitetslakrids har det faktisk været okay. Min kæreste er derimod helt tosset med lakrids og vi har begge kigget på en opskrift på lakrids panna cotta med pasionsfrugtpuré, som ser hel vildt lækker ud! Min kæreste kunne også rigtig godt tænke sig at prøve at lave lakridsmacarons, da hun har lidt af et macaron-flip for tiden.

  De søde og de salte lakridser skal selvfølgelig nydes som en lille luksussnack (om ikke andet skal min kæreste - men jeg skal da nok også lige prøve en enkelt eller to).

  Venlig hilsen
  Martin
  Rigeligtsmør.dk

  SvarSlet
 79. Den søde lakrids er til mig, den salte til min mand og børnene skal have lakridsis på vores nye ismaskine. Vores fælles sommergave!

  SvarSlet