22 august 2011

LES TROIS MOUSQUETAIRES // DE TRE MUSKETERER


Melodi: Le festin - Camille, fra Rataouille. 
Nu er den længe ventede overraskelse færdig og postet! Vi håber virkelig at i kan lide den, for vi har virkelig gjort os umage med den. Det handler ike kun om maden og ikke kun om os, men lidt om det hele. Det startede jo med at vi lavede en afstemning, hvor folk primært stemte på "Noget information om os" og "En videoblog" , så derfor tænkte vi at vi ville lave en god kombi. I må - som vi også siger i videoen - bære over med os. Vi er ikke helt vante i et køkken med videokamera på, haha! I må endelig skrive hvad i synes om den, både ris og ros! Endelig.
Klara, vores gæsteblogger, har simpelthen været sååå sød. Hun er simpelthen så dygtig bag et kamera og til at klippe det hele sammen, wow! Al credit til hende!
Hvis i har flere spørgsmål eller andet, så stil dem :-)

Retten vi laver er blomkåls/broccolis taboulleh og er faktisk super nem! Den hakkede blomkål og broccoli er en slags erstatning for bulgur eller couscous. Det gør det mere sprødt, og så er det jo også super smart hvis man vil spare på kulhydraterne.

BLOMKÅLS/BROCCOLI TABOULLEH:
1/2 blomkål
1/2 broccoli
4 tomater
1/2 agurk
1/2 rødløg
5 spsk olivenolie
3 spsk æbleeddike
maldon salt og friskkværnet peber

Bisous Klara, Jose et Chris

18 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den fin! Super fin måde både at lave mad og snakke om jer selv uden, at det virker for kompliceret og rodet sammen. Dem må der gerne komme flere af :).

  xx www.sofieliljedahl.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak sofie! Virkelig fedt at du giver respons! Tusind tak! Vi blev også alle 3 enige om at vi helt sikkert synes det var værd at prøve igen!
  -Jose

  SvarSlet
 3. Hvor er det en fin video, og hvor er I søde! Jeg synes det fungerer rigtig godt, når I laver mad og filmer imens. Virkelig dejligt at kunne se hvem I er, og så en lækker opskrift oveni! :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Ida Marie! :-) Vi satser virkelig også på at gøre det en gang til, det var super fedt at lave den! Dejligt at i kommenterer, det gør det hele meget federe!
  - Bisous Klara

  SvarSlet
 5. I så seje piger, stor respekt! kys

  SvarSlet
 6. Årh tak Frida! Det er så rart som i kommenterer, I er for søde alle sammen <3
  - Bisous Chris!

  SvarSlet
 7. Virkelig fin video (: I virker bare så søde.
  Stor respekt for jeres virkelig fantastiske madblog.

  //Simone.
  www.aheartwithfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Hej Simone!
  Tusind tak for den søde kommentar! Det er godt at høre at vi virker nogenlunde fornuftige, det er lidt nyt for os, men det vil helt sikkert fortsætte, måske med nogen lidt kortere videoer, så alle har tid til at se med, nu 'kender' I os jo også lidt bedre! :-)
  Fortsæt god aften! Vi kigger forbi
  - Bisous Chris

  SvarSlet
 9. Rigtig god video. Dejlig afslappet og inspirerende. Hyggeligt at se hvem i er, samtidig med at vi fik en god opskrift. Bliv endelig ved.

  SvarSlet
 10. Hey Caroline!
  Mange tak! I skal altså virkelig vide hvor meget det betyder når i kommenterer, der er ikke noget mere hyggeligt og varmende. Vi regner også med at det er noget vi vil fortsætte med, så i også får nogle lidt mere personlige indlæg! :-)
  - Bisous Chris

  SvarSlet
 11. Hvor er I altså søde, smukke og dygtige!

  /Lise-detskalsmageafnoget

  SvarSlet
 12. Hvor er i smukke og virkelig dygtige :) Men skru lige ned for musikken næste gang :)

  SvarSlet
 13. Tak søde Lise! Hvor er det dejlig at du kommentere :-)


  Tak for kritik, det er virkelig fedt! Vi vil selvfølgelig skrue lidt ned for musikken næste gang :-)

  -Jose

  SvarSlet
 14. Super fin video :) meget afslappet og personlig, altid sjovt at se hvem der er bag opskrifterne. Samtidig er det enormt imponerende al den lækre mad I laver. Masser af ros herfra! :)

  SvarSlet
 15. Det vrimler jo med søde kommentarer! TAK ALLESAMMEN!

  -Jose

  SvarSlet
 16. Girls, i laver noget fantastisk mad, som ser så enkelt ud, at jeg selv får lyst til at lave et eller noget fra jeres blog! 5 store stjerner til jer <3

  SvarSlet
 17. SØDE! Tak Mathilde! <3 Kast du dig bare ud i det, det er slet ikke svært :-)
  - Chris

  SvarSlet