11 maj 2013

ASIATISK ANANASSALAT MED MYNTE OG BASILIKUM

Jeg er kommet helt i forårshumør af alt det gode vejr der har været på det seneste. Derfor denne meget faverige og sommerlige salat. Måske fik jeg lige givet den lidt for meget gas, men den blev faktisk rigtig rigtig god! Man kan både bruge den til en ret ud af mange på et asiatisk bord, og endda på desserbordet også, måske skal man dog lige undlade radisserne. Som faktisk slet ikke er asiatiske - eller hvad? De er i hvert i fald meget smukke i farven og så har de sæson nu her. Jeg kunne godt finde på at lave den her salat endnu engang, for god, det var den altså!

ANANAS SALAT:
1 ananas
1 bakke blåbær
7 radiser
1/2 - 1 chili, uden kerner
2 spsk ristet pinjekerner
1 lime, saft og skal derfra
4 tørrede abrikoser
hakket mynte
hakket basilikum

Skær ananassen i blokke og radiserne i skiver. Finhak chilien, og skær abrikoserne i små tern. Hak mynte og basilikum og bland alle ingredienserne sammen.
BISOUS, 
Jose

11 kommentarer:

 1. Uuuuhm det ser lækkert ud! Hvis du ikke har opdaget det, kan jeg fortælle at der står ananas salt i overskriften - jeg var virkelig spændt på at se hvordan ananas salt så ud, men den salat dér, ser nu bedre ud end jeg forestillede mig ananas salt ;)
  God weekend!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups! det var bestemt ikke meningen :-D Ananas salt lyder lidt sært, tak fordi du gjorde opmærksom på det. Nogle gange går det lidt hurtigt ;-)

   Jose

   Slet
 2. Uh, det lyder godt ok lækkert - og så er det nogle fine billeder, der er blevet taget. Det må jeg prøve snart! :)

  SvarSlet
 3. Ser super lækkert ud og elsker billederne :) Perfekt til en varm sommerdag i haven!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, virkelig god til en varm og solrig dag! ;-)

   Slet
 4. Hvor ser det dog lækkert ud!:-) Super flotte billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have AJ! ;-)

   /Jose

   Slet
  2. Mhh, hvor lyder det lækkert! Må uden tvivl prøves af! I er SÅ gode til at få opskrifterne til at se nemme og lækre ud, og billederne flotte og indbydende! Og man bliver aldrig skuffet, når man laver retterne!   fuckingfabulousblog.blogspot.dk

   Slet
 5. Hvor ser de lækre ud og super fine til at servere. Det er vel ikke sådan, at den franske mælkebeholder kan købes et sted?? Er helt vild med den!!

  SvarSlet
  Svar
  1. den er desværre importeret fra Frankrig :-( men jeg har til gengæld set dem mange steder i Frankrig, så hvis du er så heldig at du kommer forbi Frankrig kan det være du kan finde en lignende ;-)

   KH Jose

   Slet